Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rahvusvaheline fotokonkurss “Läänemere rannikul” kogub hoogu (2006-07-11 14:12:02)


Eesti Keskkonnaministeerium, Soome Keskkonnaministeerium ja Peterburi linna looduskasutuse, keskkonnakaitse ja ökoloogilise turvalisuse komitee kuulutasid tänavu kevadel välja loodusfoto konkursi, et saada uusi ja huvitavaid pilte Läänemere rannikust.

"Pikad soojad suvepäevad ja puhkus on parim aeg looduses viibimiseks ning kaunite kohtade jäädvustamiseks," ütles Keskkonnaministeeriumi keskkonnahariduse büroo peaspetsialist Carmen Raudsepp. "Suvel on metsad ja aasad looma- ning linnurohked, silmailu pakuvad puud-põõsad, lilled ja liblikad. On, mida fotosilma ette püüda."

Fotovõistlusel võivad osaleda eraisikud Eestist, Soomest ja Venemaalt (v.a võistluse korraldajad ja nende pereliikmed) fotodega, mis on tehtud pärast 1. jaanuari 2003 ja mida pole varem avaldatud.

Paberkandjal fotod (suuruses 18 x 24 cm kuni 40 x 60 cm) tuleb esitada hiljemalt 29. septembriks 2006 Keskkonnaministeeriumisse (Narva mnt 7a, 15172
Tallinn). Ümbrikule lisada märksõna “Läänemere rannikul”. Võistlustöö saatmisega seotud posti- ja muud kulud tuleb kanda osalejal.

Iga osaleja võib esitada kuni kolm fotot, igale fotole tuleb märkida pealkiri, autori nimi ja kontaktandmed, sünniaasta ning teave pildistamise aja ja koha kohta.

Konkursil on kaks kategooriat: üldine ja noore autori (sündinud 1988. a või hiljem) kategooria. Iga riigi eelþürii valib lõppkonkursile maksimaalselt 20 üldkategooria fotot ja kaheksa noore autori fotot. Need saadetakse oktoobri keskel toimuvale lõppvõistlusele Helsingisse, kus tänavu 24. oktoobril kuulutatakse välja võitjad.

Pärast tulemuste selgumist korraldatakse parimatest fotodest (u 30 tööd) näitusi Eestis, Soomes ja Venemaal. Konkursile esitatud fotosid võib samades riikides tasuta kasutada ka konkursiga seotud artiklites või trükistes. Fotosid ei tagastata.

Agaramad fotograafid on juba hakanud oma töid Keskkonnaministeeriumisse saatma. 2005. aastal toimunud fotokonkursile "Loodus ja inimene Soome lahe kallastel" saabus 29 autorilt kokku 72 tööd.

Autasud:
* üldine kategooria: 1. koht 700 eurot; 2. koht 350 eurot ja 3. koht 150 eurot.
* noore autori kategooria: 1. koht 300 eurot; 2. koht 200 eurot ja 3. koht 100 eurot.

Lisainfo: Carmen Raudsepp, Keskkonnaministeeriumi keskkonnahariduse büroo peaspetsialist, tel 626 2826.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 11.07.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.