Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval, 8. juulil oodatakse peresid piimapäevale Imaverre (2006-07-06 12:24:51)

 

Laupäeval, 8. juulil oodatakse kõiki huvilisi Imaverre, kus toimub Eesti piimatooteid tutvustav piimapäev. Kolmandat aastat järjest peetav piimapäev algab kell 11.00 Eesti Piimandusmuuseumi pargis.

Piimapäeva raames saab maitsta piimatööstuste uudistoodangut, valida päeva parimat piimatoodet ning nautida kultuuriprogrammi.

Valitakse ka järjekordne Piimapreili 2006.  Lisaks on huvilistel võimalus lüpsta lehma, valmistada esivanemate kombel võid, kohupiima ja sõira ja rüübata ehtsat maapiima. Kogu päeva meelelahutusprogramm on pärimuskultuurihõnguline, peaesinejaks regirokki viljelev ansambel „Oort“. Päeva jooksul valmib ürituse külastajate koostöös piimateemaline maal.

Traditsiooniline piimapäeva konverents Piimandusmuuseumi masinasaalis algab kell 12.00 konverents ja on pühendatud teemale „Tootevõistlused tarbija teenistuses“. Ettekannetega esinevad Tallinna Tehnikaülikooli, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ja Põllumajandusministeeriumi esindajad.

Ühtlasi tähistab Eesti Piimandusmuuseum sel päeval oma asutamise kolmekümnendat aastapäeva

 

Allikas: Eesti Piimaliidu 06.07.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.