Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jätkub Tallinna parkide korrastamine (2006-07-05 10:51:09)


Juunikuus lõpetati mitmete Tallinna parkide heakorra- ja ehitustööd. Tondiloo haljasalal, Kopli Kalmistupargis, Männi pargis ja Kakumäe pargis tehti rekonstrueerimistöid, paigaldati inventari, rajati mänguväljakuid, haljastust ja teid.


Abilinnapea Olga Sõtniku sõnul paranevad tänu lisainvesteeringutele oluliselt linna välisilme, heakord ja vaba aja veetmise võimalused. “Näiteks eraldati linna teise lisaeelarvega Kadrioru pargile neli ja pool, Jüriöö pargile kaheksa, Männi pargile kaks ja Löwenruh pargile kolm miljonit krooni,” ütles Sõtnik.

Tondiloo haljasalal paigaldati valgustid ja ehitati asfaltkattega ning sõelmetega pargiteed, rajati lastemängu- ja korvpalliväljakud, ekstreemspordiväljak ning 25000 ruutmeetrit haljastust.

Kopli kalmistupargi ehitustööd hõlmasid pargi autotee uuendamist, pargiinventari paigaldamist, mängu- ja spordiväljakute väljaehitamist, keskallee uuendamist ning pargi piirdeaia remonti.

Kakumäe pargis rajati haljasala ja teid ning paigaldati valgustust.

Männi pargis jätkusid mullu alustatud rekonstrueerimistööd, pearõhk oli mängu- ja spordiväljakute rajamisel.

Pooleli või lõpetamisjärgus on Jüriöö pargi, Kadrioru pargi ja Weizenbergi trepistiku ning Tuvi tänava pargi ehitustööd.

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 04.07.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.