Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
ICCS-i konverents „Euroopa, demokraatia ja kodanikuharidus-võimalik panus kirikult ja koolilt“ (2006-07-04 11:44:37)


5.–9. juulini toimub Pühajärvel ICCSi (Intereuropean Commission of Church and School) konverents "Euroopa, demokraatia ja kodanikuharidus – võimalik panus kirikult ja koolilt", mille üheks korraldajaks on Tartu Ülikooli usuteaduskond.

ICCS on Euroopa Nõukoguga koostööd tegev institutsioon, mis lähtub oma tegevuses demokraatia ja pluralismi põhimõtetest, edendades südametunnistuse ja usuvabaduse printsiipidel põhinevat religiooniõpetust, kus väärtustatakse kultuurilist mitmekesisust.

Konverentsile oodatakse ligi kuutkümmet osalejat Euroopa riikidest. Viiepäevase konverentsi keskne teema on demokraatliku kodanikuhariduse ja religiooniõpetuse probleemid.
Konverentsi peaesinejad on TÜ usuteaduskonna religioonipedagoogika dotsent Pille Valk ("Religioossed arengud ja religiooniõpetus Eestis"), Norra parlamendi asepresident prof Inge L¸nning ("Demokraatliku kodanikuhariduse teoloogilised ja antropoloogilised aspektid"), dr Ivana Noble Praha Karli Ülikoolist ("Kirikud post-sotsialistlikes maades ja demokraatlik kodanikuharidus") ning Amsterdami Vaba Ülikooli prof Siebren Miedema ("Demokraatlik kodanikuharidus ja religiooniõpetus – väljakutsed ja perspektiivid koolidele").

 

Allikas: Tartu Ülikooli 04.07.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.