Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool alustab uute tudengite värbamist (2006-06-26 11:17:42)


Riiklikele õppekohtadele oodatakse avaldusi 13. juulini ja tasulisse õppesse kuni 27. juulini. Magistri- ja doktoriõppesse kestab vastuvõtt 13. juulini.

Bakalaureuseõppe riiklikele õppekohtadele võetakse tänavu vastu 435 õppurit, magistriõppesse 282 ja doktoriõppesse 33. 

 

Kui koolilõpetaja õpitulemused on kirjas riiklikus eksamikeskuses, võib ta avalduse esitada interneti teel. Varem gümnaasiumi lõpetanuil tuleb tulla maaülikooli peahoonesse (Kreutzwaldi 64, Tartu ) tööpäeviti kell 9 – 16.

 

Sisseastuja peab võtma kaasa lõputunnistuse ja riigieksamitunnistuse koopiad. Arvesse lähevad kolme riigieksami tulemused ning ka lõputunnistuse keskmine hinne.

 

Eelmisel aastal oli maaülikooli üldkonkurss 6,19. Kokku esitati mullu 423 kohale 2617 avaldust. Kõige populaarsemaks erialaks osutus kinnisvara planeerimine (18 soovijat kohale), kõige tagasihoidlikumaks jäi konkurss põllumajandustehnika erialal (1,8).

 

Tänavune sisseastuja võib valida tervelt 23 õppekava vahel. Lisaks traditsioonilisele loomaarsti- ja metsandusõppele pakub maaülikool võimalust õppida mõnd täiesti uut eriala, näiteks loodusturismi ning linna- ja tööstusmaastike korraldust.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 26.06.06 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.