Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeerium alustab koostööd kolleegidega Gruusiast (2006-06-21 14:32:35)

 

26.-29. juunini külastab Keskkonnaministeeriumi Gruusia Keskkonnakaitse ja Loodusvarade Ministeeriumi delegatsioon, kohtumise käigus on kavas allkirjastada Eesti ja Gruusia keskkonnaministeeriumide vaheline koostööleping.

Gruusia keskkonnaametnike delegatsiooni juhib ministri asetäitja Irakli Gvaladze. Delegatsiooni kuuluvad veel rahvusvaheliste suhete ja konventsioonide osakonna juhataja Revas Enukidze ja säästva arengu osakonna juhataja Zviad Cheishvili.

Kohtumise käigus allkirjastatav Eesti ja Gruusia keskkonnaministeeriumide vaheline koostööleping sätestab kahepoolse koostöö edendamise ja Gruusiale keskkonnaalase abi andmise põhimõtted.

"Kõige rohkem on Gruusia kolleegid huvitatud Eesti kogemustest loodusvarade majandamisel ja keskkonnajuhtimisel. Leping loob edaspidiseks aluse rakendada ühisprojekte ja -programme, vahetada teaduse ja tehnikaalast ning keskkonnaõiguse alast infot, kaasata mõlema riigi eksperte, osaleda teise osapoole korraldatavatel rahvusvahelistel keskkonnakaitsealastel konverentsidel jne," loetles Keskkonnaministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja Andres Kratovitð sõlmitava lepingu plusse.

Esimese abina kaalub Keskkonnaministeerium Gruusia kolleegidele infotehnoloogia-alase abi osutamist, näiteks arvutite ja serveri muretsemist, et nad saaksid oma juba olemasolevat arvutivõrku laiendada. Kavas on ka IT-alased konsultatsioonid.

Lisaks kohtumistele keskkonnaministeeriumis külastab Gruusia delegatsioon Keskkonnaministeeriumi Info-Tehnokeskust, Maa-Ametit ja Säästva Arengu Instituuti.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 21.06.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.