Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toimub rahvusvaheline viroloogiakonverents (2006-06-15 20:52:51)


19.-21. juunini 2006 toimub Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituudis rahvusvaheline viroloogiakonverents, kus tutvustatakse uudseid viirusliku geenitehnoloogia võimalusi ning antakse ülevaade Eesti arengusuundadest ja saavutustest antud valdkonnas.

Konverents „RNA ja väikestel DNA viirustel põhinevate biotehnoloogiliste ja terapeutiliste süsteemide loomine ja arendamine“ toob kokku 24
Euroopa, USA ja Venemaa tippspetsialisti, kes viie sessiooni vältel räägivad olulistest uuringutest ja teemadest viirustel põhinevate biotehnoloogiliste ja terapeutiliste süsteemide väljatöötamisel.

Ettekanded käsitlevad teemasid viiruste alusuuringutest kuni vähivastaste süsteemide loomiseni. Konverentsi peakorraldaja, TÜ mikrobioloogia ja viroloogia erakorralise professori Andres Meritsa sõnul antakse ülevaade tänapäevastest viroloogiaalastest uurimistest ja võimalustest, mida annab viiruste kasutamine vaktsiinide ja terapeutikumidena.

Ürituse eesmärgiks on tutvustada nii kohalikele teadlastele kui ka biotehnoloogia ettevõtetele uudseid viirusliku geenitehnoloogia võimalusi ja rakendusi ning teisalt anda ülevaade Eesti arengusuundadest, saavutustest ning koostöövõimalustest antud valdkonnas.

Konverentsi korraldab TÜ tehnoloogiainstituut BioSpinno projekti raames. Konverents toimub TÜ Tehnoloogiainstituudi I korruse auditooriumis (Nooruse 1,
Tartu). Kõik huvilised on oodatud ning üritus on kõigile tasuta.

Konverentsi ajakava: http://www.tuit.ut.ee/biospinno

Lisainfo: prof Andres Merits, tel 737 4007, andres.merits@ut.ee

 

Allikas Tartu Ülikooli 15.06.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.