Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikool korraldab Põhjamaade rakubioloogide tippkonverentsi (2006-06-15 19:33:48)


16.-18. juunini 2006 toimub Pühajärvel Põhjamaade Teadusnõukogu poolt finantseeritav konverents "p53 ja rakutsükli regulatsioon", millest võtavad osa rakubioloogia valdkonna tippteadlased ja doktorandid kõigist Skandinaavia riikidest.

Konverentsi avaloengu peab dr Reuven Agami Hollandi Vähiinstituudist. Tegu on juba kaheksanda konverentsiga seeriast, mis on põhiliselt suunatud erinevate riikide doktorantide teadussuhtlemisele. „Rakutsükli uurimine on oluline nii alusteadusele kui ka mitmetele rakendustele - näiteks on nendele teadmistele põhinedes loodud juba mitu uue põlvkonna vähiravimit ning katsetuste faasis on neid sadu,“ ütles konverentsi peakorraldaja Tartu Ülikooli rakubioloogia professor Toivo Maimets.

"Konverentside sari, mida kordamööda korraldavad kõik osalejariigid, annab ka meie doktorantidele võimaluse kiiresti sulanduda rahvusvahelise teadusmaastikuga, saada osa kõigest uuest ning tutvustada oma tööd teistele. Just noorte teadlaste arendamist peame me praegu geeni- ja keskkonnatehnoloogia tippkeskuses ning TÜ molekulaar- ja rakubioloogia instituudis esmatähtsaks," lisas Maimets.

Lisainfo: prof Toivo Maimets, TÜ molekulaar- ja rakubioloogia instituut, tel 527 7002.

Allikas: Tartu Ülikooli 15.06.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.