Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsaistikute soetamist tõendava dokumendi koopia esitamise tähtaeg on 12. juuni (2006-06-08 15:59:15)

Esmaspäevani, 12. juunini ootab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) põllumajandusmaa metsastamise toetuse taotlejatelt metsapuutaimede soetamist tõendava dokumendi koopiat.

Põllumajandusmaa metsastamise toetust rakendatakse Eesti maaelu arengukava 2004-2006 raames. Toetuse saamise tingimused on sätestatud põllumajandusministri 2005. aasta määrusega nr 1 “Põllumajandusmaa metsastamise toetuse saamise täpsemad nõuded ning toetuse taotlemise, taotluse menetlemise ja toetuse maksmise täpsem kord”.

Põllumajandusmaa metsastamise toetust sai taotleda 14.-31. märtsini. Metsakultuuri rajamistoetust taotles 641 isikut. Kokku taotleti toetust veidi üle 2000 hektari põllumajandusmaa metsastamiseks. Praeguseks on 27 isikut PRIA-le teatanud, et loobuvad toetuse taotlemisest. Lisaks laekus PRIA-le 384 metsakultuuri hooldustoetuse ja 45 täiendamistoetuse taotlust. Metsakultuuri hooldamise ja täiendamise eest makstakse toetust ainult sellele kultuurile, mis on rajatud Eesti maaelu arengukava 2004-2006 raames metsakultuuri rajamise toetusega.

Metsakultuuri rajamise ja täiendamise eest toetuse saamiseks tuleb taotlejal esitada taotluse juurde metsapuutaimede soetamist tõendava dokumendi koopia hiljemalt 12. juuniks.

Metsakultuuri rajamise toetuse ja metsakultuuri täiendamistoetuse määramise või taotluse rahuldamata jätmise otsus tehakse 15. augustiks. Metsakultuuri hooldustoetuse määramine või taotluse rahuldamata jätmine otsustatakse järgmise aasta 1. detsembriks. Täiendavat informatsiooni toetuse kohta saab PRIA kodulehelt www.pria.ee ja Põllumajandusministeeriumist.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 08.06.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.