Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilm näitab paranemise märke (2006-06-07 19:27:57)

 

Sõltumatu ilmaennustaja Sven-Erik Enno 7. juunil koostatud ennustus järgnevaks 7 päevaks on järgmine:

Eeloleval nädalal tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm hakkab rohkem suvisemat nägu näitama. Neljapäevast laupäevani jääb taevas pilvi vähemaks ning päevased õhutemperatuurid tõusevad 10–15 soojakraadilt 15–20 kraadini. Kuna puhuvad loode- ja põhjatuuled (1–4 m/s), siis on õhumass ikkagi veel jahe ja öised õhutemperatuurid langevad +4 kuni +10 kraadini. Üksikutes kohtades võib ka mõni tiba vihma tulla. Maapinnal on kohati kerge öökülma võimalus. Laupäeva päeval tugevneb loodetuul 3–7 meetrini sekundis, sest läheneb madalrõhulohk. Pühapäeval ja esmaspäeval puhub põhjatuul 2–6 m/s, ilm on vahelduva pilvisusega, peamiselt päevasel ajal võib sadada hoovihma ning sooja on öösel 5–11 ja päeval 15–20 kraadi. Teisipäeval kehtestab keskpunktiga Kesk-Euroopa kohal paiknev kõrgrõhkkond ennast taas. Teisipäevast neljapäevani on oodata kuiva vahelduva pilvisusega ilma, lääne- ja loodetuuli 2–5 m/s ning temperatuure öösel 7–14 ja päeval 18–23, Kagu-Eestis kuni 25 kraadi.

Nädala keskmiseks õhutemperatuuriks ootame +13 kraadist saartel kuni +15 kraadini Kagu-Eestis, mis on umbes norm. Sademeid on oodata kuni 5 millimeetrit (umbes kolmandik normist), kuid kohati võib see nädal üldse ilma sajuta jääda.” 

 

Nelja kuu ennustused on koostatud California uurimiskeskuse globaalse ilmamudeli põhjal, nädalaprognoos aga erinevate Euroopa ilmaallikate alusel.

NB! Nädalaennustust tasub vaadata tihemini, sest ebapüsiva rõhkkondade asetuse korral ilmuvad sinna aeg-ajalt parandused.

Ilmaennustused on alati käepärast Aiandus.ee rubriigis
ILM.

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.