Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli tudengid avasid fotonäituse (2006-06-01 14:45:29)

Maastikuarhitektuuri üliõpilaste vormi- ja ruumikompositsioonide näitus maaülikooli Metsamaja fuajees (Tartu, Kreutzwaldi 5) on saanud täiendust – sealsamas on üles riputatud albumid tudengite tehtud fotodega teemal «Maastik ruumis».

 

Mis on pälvinud noorte autorite tähelepanu? Purunenud aknaklaas, meepurk ülaltvaates (Kadri Kalle), lumi ja jalajäljed (Kristi Peedo), peegel liivas (Pille Zimmer) ning taevas, lumi ja jää (Marek Maasikmets) ja palju muudki – tasub vaid eksponeeritud fotoalbumeid sirvida.

Fotodega esinevad noored, maastikuarhitektuuri ning maastikukaitse ja -hoolduse üliõpilased ja magistrandid, on läbinud kunstikooli fotograafiakursused. Maastikufotode näituseprojekt sai toetust kultuurkapitalilt. Tudengite fotonäitusest on aga saanud igakevadine tava.

Eesti maastikuarhitektuuri üliõpilaste selts ühendab endas peamiselt maaülikooli õppureid ja vilistlasi. Seltsi kuulub sadakond liiget.

Ka üliõpilaste varasem näitus –  «Minu raekoda» - jääb huvilistele vaadata juulikuuni, mil algavad sisseastumiseksamid.

Noorte maastikuarhitektide töödest-tegemistest võib täpsemalt lugeda seltsi kodulehelt: http://emys.maastikuarhitekt.ee.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 01.06.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.