Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti visiidile saabub Ukraina põllumajandusminister (2006-05-31 14:25:34)

31.05.06 algab Ukraina põllumajandusminister Oleksandr Baranivsky neli päeva kestev visiit Eestisse, mille peaeesmärgiks on Eesti ja Ukraina kahepoolsete suhete arendamine ning reedel Eucolait 2006 aastakoosolekul esinemine.

Ukraina põllumajandusminister viibib Eestis koos oma abi Oleksandr Gorobetsiga põllumajandusminister Ester Tuiksoo kutsel.

Neljapäeval viibib minister Baranivsky Tartus, kus külastab Eesti Maaülikooli, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametit (PRIA) ning AS Tartu Agrot. Samuti tutvutakse PÜ E-Piima Põltsamaa Meiereiga.

Reedel teeb Ukraina põllumajandusminister ettekande Euroopa Piimatoodete Kaubanduse Assotsiatsiooni Eucolait 2006 aastakoosolekul Ukraina piimandussektori arengute ja perspektiivide kohta. Reedel toimub ka Eesti ja Ukraina põllumajandusministri ametlik kohtumine.

Ukraina põllumajandusministri visiidi eesmärgiks on tutvuda Eesti kui Euroopa Liidu liikme kogemustega, sest ka Ukraina on võtnud Euroopale lähenemise kursi. Eesti on omalt poolt pakkunud Ukrainale ekspertiisi põllumajandusreformi ja külvikute halduse küsimustes ning samuti võib Eesti olla Ukrainale heaks eeskujuks toiduohutusnõuetega vastavusse viimisel.

Ukraina põllumajanduse lähieesmärkideks on liitumine Maailma Kaubandusorganisatsiooniga ning  kahepoolse vabakaubanduslepingu sõlmimine Euroopa Liiduga.

Intervjuu- ja pildistamissoovidega pöörduda põllumajandusministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialisti Anna-Maria Veidemanni poole  (6256228; 53416596 anna-maria.veidemann@agri.ee)

 

 

 Allikas: Põllumajandusministeeriumi 31.05.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.