Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Üritusi looduskaitsekuu raames (2006-05-29 19:56:51)

 

Pärnumaa keskkonnateenistus
31. mail toimub Pärnu Maavalitsuse saalis ühepäevane seminar teemal "Ranna- ja kaldaaladele planeerimine", kus rannikute loodusväärtuste kõrval käsitletakse rannikute kasutamise ja planeerimisega seotud probleeme ning seda valdkonda reguleerivaid seadusandlikke akte.

Saaremaa keskkonnateenistus
1. juunil kl 17.00-20.00 toimub loodusõhtu "Loodusfotod Kuursaalis". Fotovõistlusele "Looduse Aasta Foto 2006" esitatud fotosid tutvustavad Jaan Riis ja Tõnu Ling, muusikat teeb Villu Veski.

Põlvamaa keskkonnateenistus
2. juunil toimub õppepäev "Randade ja kallaste kaitse". Teemad: randade ja kallaste kaitse, planeeringute surve kallastele, sisevete kaitse ja jõgede paisutamine. Lektoriteks Põlvamaa keskkonnateenistuse spetsialistid.
Lisainfo: Põlvamaa keskkonnateenistus, Mari Padari, tel 799 8194.

Harjumaa keskkonnateenistus
Harjumaa keskkonnateenistus korraldab 2. juunil kohalike omavalitsuste keskkonna- ja planeerimisküsimustega tegelevatele spetsialistidele ranna ja kalda kaitse teemalisele õppepäeva. Üritus seisneb praktilises tegevuses: külastatakse rannaalasid Jõelähtme ja Kuusalu valdades ning tutvutakse eredamate ja probleemsemate näidetega rannaalade planeerimises. Osalema on kutsutud ka Lahemaa Rahvuspargi maa- ja planeeringu spetsialistid. Õppepäeva eesmärgiks on jagada kogemusi randade ja kallaste kaitsel ning teadvustada randade-kallaste kaitse vajadust ja temaatikat laiemalt.
Lisainfo: Kerli Rästa 67 22 495; Elle Valtna 67 22 973.

Riikliku Looduskaitsekeskuse Järva ja Lääne-Viru regioon
1. juunil täitub Lahemaa Rahvuspargil 35. tegutsemisaasta. Sel puhul toimub Palmses konverents "Looduskaitse muutuvas maailmas". Käsitletakse poollooduslike ja looduslike koosluste kaitsega ning maakasutuse ja metsanduse planeerimisega seotud küsimusi.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 29.05.2006 teade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.