Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnakursused lahkavad keskkonnaküsimusi (2006-05-29 15:40:43)


Keskkonnaministeeriumi eestvõttel toimuvad 31. maist kuni 2. juunini Ida-Virumaal juba teist korda kõrgemad keskkonnakursused.

Kursustel saab ülevaate keskkonnavaldkonna seostest teiste eluvaldkondadega, olulisematest keskkonnaprobleemidest ning nende lahendamiseks tehtud ja kavandatud sammudest.
Kursustel esineb keskkonnaminister Villu Reiljan, kes annab ülevaate Eesti keskkonnapoliitilistest eelistustest ning tulevikukavadest. Keskkonnaministeeriumi rahvusvahelise koostöö asekantsler Allan Gromov tutvustab Euroopa Liidu keskkonnapoliitikat. Esinevad abiminister Olavi Tammemäe, Looduskaitse Keskuse Lääne-Hiiu regiooni juht Kaja Lotman, Eesti Entsüklopeediakirjastuse juht Hardo Aasmäe ja paljud teised suuremal või väiksemal määral keskkonnavaldkonnaga seotud inimesed.

Kõrgematel keskkonnakursustel osalevad esindajad Riigikogust, ministeeriumitest ja teistest riigiasutustest, eraettevõtetest ja ettevõtlusliitudest, maavalitsustest, kohalikest omavalitsustest ja omavalitsusliitudest ning arvamusliidreid meediast ja valitsusvälistest organisatsioonidest. Osalejatelt oodatakse ettepanekuid ja lahendusi keskkonnaprobleemidele.

Kursused toimuvad Ida-Virumaal, Saka mõisas (Saka Cliff Hotel). Lisaks tubasele tegevusele on kavas matkamäng ja õppeväljasõidud mööda Ida-Virumaad. Käiakse Sillamäe sadamakompleksis, Estonia kaevanduses, Narva elektrijaamas.

Esimesed Keskkonnaministeeriumi korraldatud kõrgemad keskkonnakursused toimusid 1.-3. juunil 2005. aastal Pühajärve Puhkekeskuses.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 29.05.06 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.