Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise, töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Toimumisaeg ja -koht teisipäev 03.03.2015, Hotell Dzingel, Männiku tee 89, Tallinn
Maht 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Teemad
- enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
- HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
- töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine
- ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
- riskihindamise põhimõtted
- KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
- seire kehtestamine
- HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor
Ajakava
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 12.00 kohvipaus
12.00 - 13.30 õppetöö
13.30 - 13.45 paus
13.45 - 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta
Kohtade arv piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE
Maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade