Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Professor Kalevi Kull räägib pärandmaastikest (2006-05-24 12:09:35)


Millised on seitse kaunimat Eestile omast maastikku? Sellele küsimusele vastab Eesti Maaülikooli ja Tartu Ülikooli professor Kalevi Kull oma loengus «Maastikukujundus kui taastamine».

Reedel, 26. mail kell 16.15 Tartu Ülikooli raamatukogu seminariruumis nr 202 algav Kalevi Kulli ettekanne lõpetab avaliku loengusarja «Quo vadis, maastikuarhitektuur?» kevadpoolaastase seeria. Professor pöörab oma esinemises tähelepanu pärandmaastike täiustamise loomingulisusele ja avastusrikkusele ning arutleb teemal, kuidas kasutada neid maastikukujunduses.

Loengusarja eestvedaja on maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi maastikuarhitektuuri osakond. Esinejad nii Eestist kui ka võõrsilt arutlevad selle üle, kuidas rakendada maastikuarhitektide teadmisi ühiskonnale oluliste probleemide leevendamisel.

Ettekanded on suunatud üliõpilastele, õppejõududele, erialaspetsialistidele ja kõigile huvilistele, kellel on soovi kaasa mõelda ning osaleda arutlustes tänapäeva maastikuarhitektuuri suundumuste üle.

Sügisel jätkub maastikuarhitektuuri olemuse üle arutlevate ettekannete sari uute intrigeerivate teemadega. Esinejate nimekiri selgub suve jooksul.

Täpsemat infot loengute kohta näeb maastikuarhitektuuri osakonna kodulehel http://pk.emu.ee/173557.

Loengut on võimalik jälgida ka veebis TÜ raamatukogu meediaülekande veebilehe kaudu.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 24.05.06 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID