TOIDUHÜGIEEN
Toimumisaeg ja -koht:
05.02.2015 (N), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, kell 10-15
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)
Teemad
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja-infektsioonid
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Puhastamine, desinfitseerimine
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
- Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Õppeteenustasu 25 EUR
Ajakava
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.45 kohvipaus
11.45 - 13.15 õppetöö
13.15 - 13.30 paus
13.30 - 15.00 õppetöö
Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli Avatud ülikooli 21.01.2015 teade