Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab teine rahvusvaheline loodusfoto konkurss "Läänemere rannikul" (2006-05-23 19:20:31)


Eesti Keskkonnaministeerium, Soome Keskkonnaministeerium ning Peterburi linna looduskasutuse, keskkonnakaitse ja ökoloogilise turvalisuse komitee kuulutavad välja loodusfoto konkursi.

Konkursi eesmärgiks on leida uusi ja huvitavaid fotosid merest ja rannikust Soome lahe piirkonnas. Samuti on konkursi korraldajate soov innustada inimesi kaitsma ümbritsevat looduskeskkonda ning aidata meil kõigil mõista puhta elukeskkonna vajalikkust.

Võistlusel võivad osaleda eraisikud Eestist, Soomest ja Venemaalt (v.a võistluse korraldajad ja nende perekonnaliikmed) fotodega, mis on tehtud pärast 1. jaanuari 2003 ja mida pole varem avaldatud.

Paberkandjal fotod (suuruses 18 x 24 cm kuni 40 x 60 cm) tuleb esitada hiljemalt 29. septembriks 2006 Keskkonnaministeeriumisse (Narva mnt 7a, 15172 Tallinn). Ümbrikule lisada märksõna „Läänemere rannikul“. Osalejal tuleb endal katta võistlustöö saatmisega seotud posti- ja võimalikud kindlustuskulud.

Iga osaleja võib esitada kuni kolm fotot, millele tuleb märkida foto pealkiri, autori nimi ja kontaktandmed, sünniaasta ning teave pildistamise koha ja aja kohta.
Konkursil on kaks kategooriat - üldine ja noore autori (sündinud aastal 1988 või hiljem) kategooria.

Iga riigi eelþürii valib lõppkonkursile välja maksimaalselt 20 üldkategooria fotot ja 8 noore autori fotot, mis saadetakse oktoobri keskel toimuvale lõppvõistlusele Helsingisse, kus tehakse lõplik otsus, kes saavad kolm rahalist auhinda mõlemast kategooriast. Otsustamisel arvestab þürii võrdselt nii loomingulist kui ka keskkonnaalast aspekti.

Konkursi reeglid näevad ette, et kõiki konkursile esitatud fotosid võib tasuta kasutada konkursiga seotud artiklites või trükistes Eestis, Soomes ja Venemaal. Esitatud fotosid ei tagastata.

Konkursi tulemused kuulutatakse välja tänavu 24. oktoobril Helsingis. Peale tulemuste väljakuulutamist korraldatakse parimatest fotodest (ligikaudu 30 fotot) näitusi nii Eestis, Soomes kui ka Venemaal.

Autasud:
* üldine kategooria: 1. koht 700 eurot; 2. koht 350 eurot ja 3. koht 150 eurot.
* noore autori kategooria: 1. koht 300 eurot; 2. koht 200 eurot ja 3. koht 100 eurot.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 23.05.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.