Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilmus infolehe Eesti Põllumees esimene number (2004-07-30 22:29:22)
Eestimaa Põllumajandustootjate Keskliit (EPTK) hakkas Euroopa Liidu Phare projekti toel välja andma infolehte Eesti Põllumees.
Leht postittatakse tasuta 3 500 Eestimaa tegevpõllumehele, lisaks kõikidele maaomavalitsustele, maaraamatukogudele ning kesk- ja maakonnalehtedele. Esimene number on mahus A3 ja sisaldab 12 lk.
Lehes on peaministri pöördumine; üleskutse välja selgitada, millised siseriiklikud regulatsioonid on meie põllumeestele karmimad kui teistes EL riikides; EPTK nõukogu esimehe Kalev Kreegipuu sõnavõtt, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ülevaade EL suunalisest tegevusest ning põllumeeste Brüsseli esindaja Aivar Niinemägi tööst; EMI teaduri Valdek Loko artikkel Eesti põllumajanduse tulevikust Euroopa Liidus, nõuandeid ja infot PRIAlt, põllumajandusministeeriumilt ja Maaelu Edendamise Sihtasutuselt. Tutvustatakse ka EPTK liikmesühendusi Tartumaa Põllumeeste Liitu ja Jõgeva Tootjate Liitu.
Ilmatark Enno Kalde kirjutab ilmast ja humorist-põllumees Kaarel Tuvikese jaoks on rubriik Tuvikese anekdoodid.
Järgmine infoleht ilmub kuu aja pärast. Phare projekti lõppedes plaanib EPTK jätkata tegevpõllumeestele suunatud tellitava väljaandega. Vaata ka: www.eptk.ee/cms/uudised/15.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.