Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikoolis tutvustakse uut teadusportaali (2006-05-10 16:08:03)

 

11. mail kell 14.15 tutvustab haridus- ja teadusministeeriumi infosüsteemide talituse peaspetsialist Hannes Alekand Eesti Maaülikoolis (Kreutzwaldi 64, Tartu) uue Eesti teadusinfosüsteemi (ETIS) kasutusvõimalusi.

 

Senini on teadusinfo kogumine olnud reguleerimata. Eri kvaliteediga andmeid on talletatud erinevates andmebaasides, infosüsteemides ja paberarhiivides.

ETISel on kaks väljundit: avalikkusele suunatud Eesti Teadusportaal ning kasutaja personaalne töölaud ehk teadustegevuse portaal.

 

ETIS hakkab kajastama infot teadus- ja arendusasutuste, teadusvallas tegutsejate ning teadus- ja arendusprojektide kohta. Siit leiab teavet ka projektide finantseerimise ning teadus- ja arendustegevuse tulemuste (publikatsioonid, patendid, koostööpakkumised, tooted, teenused jne) kohta.

 

ETISe avalikku Eesti Teadusportaali hakkab modereerima ja haldama SA Archimedes. Portaal kajastab üldinfot riikliku teadus- ja arendustegevuse ning rahvusvahelise koostöö kohta. Portaalis peetakse ka teadusürituste kalendrit ning edastatakse värskeid teadusuudised.

Suhtlemiseks on portaalis avatud avalik temaatiline foorum.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 10.05.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.