Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Iga toidu jaoks on oma kartul (2014-09-21 11:23:28)

Jahusemad keetmissordid on "Ando", "Birgit", "Granola", "Maret", "Piret", "Reet", "Satina", "Varajane kollane".Vähem lagunevad keetmisel: "Anti", "Ants", "Red Lady", "Romera", "Secura".

Hea salatikartul on keetmise järel mõnusalt tänkjas ja tugevasti ühes tükis. Parimad salatikartulisordid on "Campina", "Princess".


Loe edasi...

Allikas: Naisele.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.