Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
ELi põllumajandusministrid kogunevad arutama Vene sanktsioonide mõjusid (2014-09-05 10:34:37)

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb täna Brüsselis toimuval erakorralisel põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil, kus on arutlusel Venemaa poolt Euroopa Liidu toiduainetele kehtestatud sisseveokeeld ja võimalused liikmesriikide põllumehi abistada.

Eesti rõhutab nõukogu istungil vajadust võimalikult kiiresti rakendada EL ühise põllumajanduspoliitika raames turukorraldusmeetmeid ning tõsta sekkumiskokkuostu hindu. Samuti peab Eesti vajalikuks Vene embargo tõttu suuremates raskustes olevate sektorite abistamiseks vahendite eraldamist põllumajandussektori kriisireservist.

Seni on Euroopa Liit teatanud esimestest abimeetmetest puu- ja köögivilja-<http://www.agri.ee/et/uudised/puu-ja-koogiviljakasvatajad-saavad-taotleda-erakorralist-abi> ning piimasektorile<http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-954_en.htm?locale=en>. Eestis on Venemaa kehtestatud sisseveokeelust enim mõjutatud piima- ja kalasektorid, samuti on raskustes sealihasektor.

Eile, 4. septembril kohtus põllumajandusminister Ivari Padar Euroopa Parlamendi presidendi Martin Schulziga, kellega rõhutati Euroopa Liidu ühtsuse olulisust<http://www.agri.ee/et/uudised/padar-euroopa-liit-seisab-uhtselt-oma-toidutootjate-eest> Vene sanktsioonide mõjude leevendamisel.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 05.09.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.