Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval toimub Tartus 15. Maarjalaat (2014-09-05 03:31:20)

Eeloleval laupäeval, 6. septembril peetakse Tartu kesklinnas juba 15. korda Maarjalaata, kus kaubeldakse eestimaiste sügisandide ja käsitööga, kohal on ka Peipsi-äärsed sibulamüüjad. Laat kestab Raekoja platsil, Küüni tänaval ja kaubamaja esises pargis kell 10-17.

Septembrikuine Maarjalaat on kauplejate seas püsivalt populaarne. "Tänavusel laadal on hästi palju käsitööd," iseloomustas juubelilaata Tartu linnavalitsuse kaubandusjärelevalve peaspetsialist Ene Palu. "Seal on kõike - kootud, heegeldatud ja vilditud esemeid, loomulikult on esindatud ka lambavillast tooted."

Küüni tänava alguses on suur mahetoidutelk, kus mitmed talud kauplevad mahetoodetega. Müügil on mahlad, mesi, ravimtaimed, köögivili, marjad, kanepitooted jms. Käsitöö ja mahetoidu kõrval leiab laadalt ka istikuid ja lilleseemneid.

Tänavused põhiesinejad Raekoja platsi laval on puhkpilliorkester Tartu (kell 11, 12 ja 13) ning muusik Raen Väikene (kell 14 ja 15), laadal esinevad ka lõõtspillimees Henrik Hinrikus ja mitut laadi pillidega tänavamuusikud. Lastele on batuudid kaubamaja mänguväljaku juures pargis.

Allikas: Tartu linnavalitsuse pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.