Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ühtse pindalatoetuse taotlejaile täpsustati põllu mõistet (2006-05-03 16:28:33)
 

Seoses 2. mail Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) büroodes alanud pindalatoetuste taotluste vastuvõtuga on taotlejatel tekkinud küsimusi põllu mõiste osas.

PRIA peadirektor Mati Kermase sõnul saavad ühtset pindalatoetust ka sellised põllud, mis on alla 0,3 ha, kuid asuvad ühe taotleja samal massiivil ja moodustavad ühtse maa-ala. Ühtseks maa-alaks võib lugeda ka erineva kultuuriga põldusid, kui nad saavad ühtse määraga toetust.

“Taotlusi võib esitada ka põldudele, mis on alla 0,3 ha suurused juhul, kui pind moodustab ühtse terviku mõne teise põlluga ja kokku on üle 0,3 ha,” selgitas Kermas ning lisas, et kõigil, kes on juba pindalatoetuste taotluse esitanud, kuid pole sellistele põldudele toetust küsinud, on võimalik taotluste vastuvõtu perioodil PRIA piirkondlikes büroodes teha vajalik parandus.

Taotlejad pidid taotluse esitamisel märkima kogu põllumajandusliku maakasutuse, mis asub deklareeritud massiividel ja seda ka juhul, kui toetust kõikide põldude kohta ei taotleta. Pindalatoetuste vastuvõtt kestab PRIA piirkondlikes büroodes kuni 22. maini.

Allikas: PRIA 03.05.2006 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.