Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algavad infopäevad keskkonnahariduse maakondlike võimaluste tutvustamiseks (2014-08-28 11:13:21)

Keskkonnaamet korraldab septembrikuus üldhariduskoolidele ja lasteaedadele traditsioonilised infopäevad, kus keskkonnahariduse edendajad tutvustavad võimalusi, mida üle Eesti ja maakondlikult pakutakse.
Maakonnakeskustes toimuvatel infopäevadel tutvustavad keskkonnaamet, RMK ja teised piirkonna keskkonnahariduse edendajad võimalusi uuel õppeaastal õpilastega keskkonnahariduslikes programmides osalemiseks, looduskeskuste külastamiseks ning erinevate spetsialistide kutsumiseks koolidesse ja lasteaedadesse. Keskkonnainvesteeringute Keskuse spetsialistid tutvustavad osalejatele uut keskkonnaprojektide rahastamise korda.
„Keskkonnaharidust pakkuvate asutuste ja organisatsioonide hulk, kes oma tegevusi infopäevadel tutvustavad on iga aastaga kasvanud. Näiteks tänavu osaleb Tartumaa infopäeval 20 keskkonnahariduse edendajat,“ ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.
Keskkonnaamet korraldab infopäevi juba kuuendat aastat ning need on väga populaarsed. Eelmisel aastal osales ligi 800 õpetajat ja huvilist.
Oodatud on lasteaiaõpetajad, algklasside- ja loodusainete õpetajad, koolijuhid, õppealajuhatajad, klassijuhatajad ja kõik teised huvilised.

Infopäevad toimuvad maakonnakeskustes 4. septembrist kuni 11. septembrini. Osalemiseks tuleb eelnevalt registreeruda e-kirja teel vastava maakonna kontaktisiku kaudu vähemalt kolm päeva enne infopäeva toimumist.

Infopäevade toimumiskohad, ajad, päevakavad ja kontaktisikud leiab keskkonnaameti kodulehelt
http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/keskkonnahariduse-infopaevad-2013/ või portaalist www.keskkonnaharidus.ee
Infopäevade korraldamist toetab Euroopa Sotsiaalfond programmi „Keskkonnahariduse arendamine“ kaudu.



Allikas: Keskkonnaameti 28.08.2014 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.