Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loodusmuuseumis algab nahkhiirte nädal (2014-08-26 13:03:25)

Eesti Loodusmuuseumis toimub 28. augustist kuni 4. septembrini nahkhiirte nädal, mille raames ootame huvilisi loengutele, töötuppa ja retkedele.

Loodusmuuseumi loodushariduse arenduse spetsialisti Agnes Karlsoni sõnul on varasematel aastatel nahkhiirte nädal osutunud äärmiselt populaarseks ning rõõm on, et selle nädala raames toimuvatest üritustest võtavad osa nii suured kui ka väikesed loodushuvilised. „Loodusmuuseum soovib taas kord tutvustada huvilistele loomi, kes elutsevad meie ümber, sh muuseumi ümbruses Tallinna vanalinnas, kuid kellest me ei pruugi nii palju teada“, sõnab Karlson.

Nahkhiirte nädal algab neljapäeval, 28. augustil kell 18.00 toimuva Öökulli akadeemia loodusõhtu loenguga "Maailma ja Eesti nahkhiired", kus räägime nahkhiirte elu-olust Eestis ja ka laias maailmas.

Laupäeval, 30. augustil kell 18.00-21.00 ootame huvilisi Nahkhiirte ööle, mille raames saab kell 18.00-19.00 kuulata loengut "Nahkhiired ja inimene - naabrid", kell 19.00-21.00 saab vaadelda mikroskoopidega nahkhiiri lähemalt ning meisterdada nahkhiirtega seotud esemeid. Sellele järgneval luureretkel on võimalus öös askeldavaid loomi nahkhiiredetektori abil jälgida. Lisaks laupäevale toimuvad luuretked ka pühapäeval, so 31. augustil ja teisipäeval, so 2. septembril ning neljapäeval, so 4. septembril (vene keeles) kell 21.00.

Loenguid ja retki viib läbi Triinu Tõrv MTÜ-st Suurkõrv, va venekeelne retk, mida juhendab Loodusmuuseumi pedagoog Jekaterina Pesotski. Üritustele on sissepääs muuseumipiletiga ning retkedele on vajalik eelregistreerumine, mida saab teha Loodusmuuseumi kodulehel.

Nahkhiirte nädal toimub Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel.


Allikas: Eesti Loodusmuuseumi 26.08.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.