Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 11.-17. augustini (2014-08-11 01:28:53)

Kolmapäeval, 13. augustil
kell 14.00 avatakse Ardus hakkepuidule üle viidud katlamaja. Tegemist on Kose vallavalitsuse projektiga, mida SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) toetas 700 356 euroga. Projekt läks kokku maksma 788 285 eurot.

Reedest pühapäevani, 15.-17. augustini toimub Matsalu rahvuspargis, Kõera külas kultuuripärandi koolitus, kus õpetatakse kooguga salvkaevu korrastamist. Reedel kell 16 kogunetakse Läänemaal, Hanila vallas Kõera külas, Kubja talus, kus räägitakse salvkaevude ehitusest, korrastamisest, ohutusest ning tutvutakse objektiga. Laupäeval korrastatakse kaevu kivirakkeid ja ehitatakse puiduosa ning pühapäeval toimub kooguehitus ning tööde lõpetamine. Kaevukoolitusel osalemiseks on vajalik registreerumine: Krista Kallavus, Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni kultuuripärandi spetsialist (krista.kallavus@keskkonnaamet.ee või 5226139), andes registreerudes teada osalemiskuupäev, osalejate arv ja kontakttelefon. Koolitus on tasuta, toitlustamiseks tasuda kohapeal 5 eurot päeva kohta.

Laupäeval, 16. augustil toimub Toila Oru pargis RMK perepäev „Mets läks moodi“. Päeva jooksul saab osa võtta mitmetest õpi- ja käsitöötubadest ning matkadest. Lisaks toimub välilaval Eesti Kunstiakadeemia tudengite puidust ja paberist loodud moekollektsiooni ainuesitlus. Osalemistasu on 5 eurot, koolieelikutele on perepäev tasuta. Üritusele viivad eribussid Narvast, Jõhvist, Rakverest, Tallinnast, Tartust ja Pärnust. Täpsem info, ajakava ja registreerimine RMK kodulehel: http://yritused.rmk.ee/perepaev-2014

Laupäeval, 16. augustil räägib Keskkonnainspektsiooni kalakaitseosakonna peainspektor Meit Grossmann Valgamaal Taheva vallas Hargla külas toimuval Mustjõe kalapäeval seaduslikust ja ebaseaduslikust võrgupüügist ning juhib selleteemalist arutelu. Täpsem info ürituse kohta Taheva valla kodulehel http://www.taheva.ee/

Pühapäeval, 17. augustil algusega kell 9.15 toimub Keskkonnaameti Palmse kontori auditooriumis infopäev Lääne-Virumaa kaitsealuste parkide omanikele. Infopäeval räägitakse parkide rekonstrueerimisprojektide tellimisest ja koostamisest ning parkides tehtavatest töö- ja hooldusvõtetest. Lisaks toimub ka ringkäik Palmse mõisa pargis, kus tehtud hooldustöid tutvustab Palmse mõisa aednik Piret Kaskema. Osavõtuks on vajalik registreerimine kuni 13. augustini: Imbi Mets, imbi.mets@keskkonnaamet.ee, 3295543, 56612186. Päeva läbiviimist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.