Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rootsi ja Eesti keskkonnaministrid leppisid kokku edasises koostöös (2014-08-06 08:51:20)

Eesti keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus ja Rootsi keskkonnaminister Lena Ek leppisid Stockholmis toimunud kohtumisel kokku kahe riigi tihedamas koostöös puhta õhu ja e-teenuste arendamise valdkondades.

"Rootsi ja Eesti kogemused kinnitavad, et majanduskasv ja puhta looduse hoidmine käivad omavahel väga edukalt kokku. Mõlemal riigil on häid kogemusi, kuidas keskkonna arvelt järelandmisi tegemata on võimalik majandust arendada," rääkis keskkonnaminister Keit Pentus Rosimannus.
"Leppisime kokku tihedamas koostöös just praktiliste lahenduste laiemal tutvustamisel, seda eelkõige rahvusvahelise kliima ja puhta õhu koalitsiooni raames."

Eesti keskkonnaministri sõnul oli Stockholmis toimunud kohtumisel teiseks peateemaks Eesti e-teenuste kogemused. "Häid lahendusi ressursside kokkuhoidlikumaks kasutamiseks otsitakse maailmas tikutulega. Eestis kasutusele võetud e-teenused on selleks üks kaasaegsemaid võimalusi," selgitas Pentus-Rosimannus. "Kui meil välja arendatud ja omaks võetud e-teenused toimiksid ka riikide vaheliselt, oleks ressursisääst sadades kordades suurem."

Eesti keskkonnaminister tutvustas kohtumisel e-tervise, e-residentide ja digiallkirja lahendusi.

Eesti keskkonnaminister oli Stockholmis ühepäevasel visiidil, mille käigus kohtuti Rootsi keskkonnaministriga, Rootsi Keskkonnainstituudi juhi ja Rootsi Keskkonnauuringute presidendiga.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi 06.08.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.