Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsamuuseum sai oma maja (2006-04-28 21:25:52)


28. aprillil avati Sagadi mõisakompleksis metsamuuseumi uued ruumid. Muuseum kolis vastrenoveeritud aita-tõllakuuri, mis jääb edaspidi täielikult muuseumi kasutada. Varem jagas muuseum pinda hotelli ja restoraniga.

Uues majas on muuseumil ligi 60 ruutmeetrit rohkem ekspositsioonipinda. “Tunduvalt parem ja asjakohasem on ka muuseumi üldlahendus ning ekspositsiooniruumide omavaheline suhe. Senisest paremini on lahendatud ka hoidlate osa,” ütles Sagadi metsakeskuse juhataja Krista Keedus.

Möödunud aastal külastas muuseumi ligi 28 000 inimest. Ligi 7000 neist olid välisturistid, ka õpilasi oli umbes sama palju.

Metsamuuseum on üks osa Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) poolt hallatavast Sagadi metsakeskusest. Lisaks metsamuuseumi haldamisele korraldab metsakeskus keskkonna- ja loodushariduslikku tegevust Sagadi looduskoolis, viib läbi erinevaid keskkonnahariduslikke koolitus- ja koostööprojekte, säilitab ja edendab metsanduslikku kultuuripärandit, viib läbi metsandusajalooga seotud uurimusi ja korraldab kultuuri-, teadus- ja puhkeüritusi.

Allikas: RMK 28.04.2006 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.