Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
AS Ceres avas 1000 ruutmeetrit uuenenud müügipinda (2006-04-27 14:25:53)

Ceres alustas aiandushooaega, avades oma Tallinnas Harku järve ääres paiknevas aianduskeskuses 1000 ruutmeetrit uuenenud müügipinda. Kokku on Ceresel müügipinda 12 500 ruutmeetrit, jaemüügiplats koos katusealuse ja õuealaga võtab enda alla 7830 ruutmeetrit ja edasimüüjaile mõeldud hulgimüügiplats 4670 ruutmeetrit. Keskusesse paigutati automaatjuhitavad uksed, sisekujundaja abiga valmis uus interjöör, muudeti loogilisemaks kaupade paigutust ja klientide liikumist. Ettevõte paikneb Harku järve ääres 24 hektarisel alal.

 

Cerese juhatuse esimees Andres Suitso ütleb, et aianduskeskuse renoveerimisega panustatakse eeskätt koduaiapidajaile, tõstetud on pakutava atraktiivsust ja klienditeeninduse taset.

 

„Inimestel peab olema võimalus silmaga haarata kogu kontseptsiooni, oleme taimed grupeerinud loogiliselt – potililled on sisetingimustes ja hekiistikud ühes reas. Plaanime panna välja ka näidiskooslusi, et inimestel tekiks ideedepagas oma koduaia kujundamiseks. Ceres tahab olla aiandusvaldkonna kui elukvaliteeti tõstva vaba aja veetmise võimaluse propageerija,“ räägib ta.

 

Andres Suitso kommenteerib sellekevadist sortimenti: „Ceres on tuntud omakasvatatud bonsaimändidega, mida vastavalt soovile saab valida otse bonsaipõllult. Meie suures püsikute sortimendis väärivad äramärkimist seni Eestis tundmatud, kuid meie oludesse hästi sobivad suurepärase pinnakattetaime tiarelli sordid 'Iron Butterfly', 'Tiger Stripe' ja 'Ninja', mis paistavad silma oma eriti dekoratiivsete lehtedega ja samas ka õitsevad kenasti.

Cerest teatakse kindlasti ka kvaliteetsete ja sordiehtsate Kordese rooside sortimendi järgi.

Esmakordselt on Ceresest võimalik osta väiksemates kogustes ka metsataimede, kuuse, männi ja kase ühe-kaheaastaseid seemikuid.“  

 

„Aiandus on üks Eesti kiiremini kasvavaid valdkondi, nõudluse kasv on kuni 30 protsenti aastas. Niikaua, kuni kasvab kinnisvaraturg, jätkub ka aianduse kasv,“ märgib Cerese juhatuse esimees.

 

Cerese Aianduskeskus on Eesti kõige suurema müügiplatside kogupinnaga aianduskeskus, mille eesmärk on pakkuda kõik koduaias vajalik ühest kohast. Taimmaterjali sortiment on väga lai, ise toodetakse sellest üle poole. Saada on ligi 300 sorti leht- ja okaspuid, üle 300 sordi püsililli, aastaga käib läbi 100 liiki toalilli. Aianduskeskuse põhikontseptsioon on rajatud vabas õhus paiknevale ostukeskusele, mis asub Tallinna külje all Harku järve äärses looduslikus keskkonnas.

 

Eesti kapitalil põhinevasse Ceres Gruppi kuulub Ceres AS ja Ceres Hortus OÜ. Ceres AS alla on koondunud teenuseid pakkuv haljastusosakond, jaemüügiga tegelev Cerese Aianduskeskus ja edasimüüjaid ning haljastajaid teenindav hulgimüügi osakond. Ceres Hortus OÜ hõlmab kogu tootmistegevuse: lillekasvatuse ja puukooli. Grupi käive 2005. aastal oli 30 miljonit krooni, kasum 1,8 miljonit krooni. Ettevõte annab aastaringselt tööd 45 inimesele.

 

Allikas: Ceres AS 27.04.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.