Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avanes LIFE programmi 2014-2020 tavaprojektide taotlusvoor (2014-06-20 02:17:30)

Kolmapäevast, 18. juunist avanes Euroopa Liidu LIFE programmi 2014-2020 esimene taotlusvoor tavaprojektidele.

Programmi raames rahastatakse projekte, mis panustavad looduskaitsesse ja bioloogilise mitmekesisuse säilitamisse, keskkonnapoliitikate väljatöötamisse ja rakendamisse, keskkonnaalasesse teavitustöösse ning kliimamuutuste leevendamisse, kliimamuutustega kohanemisse ja teavitustöösse.

Avatud taotlusvoorust tohivad osa võtta nii mittetulundusühingud, kohalikud omavalitsused, riigiasutused, avalik-õiguslikud juriidilised isikud ja äriühingud. Taotlejapoolne kaasrahastamise määr on 2014. aasta taotlusvoorus tavaprojektidele 40%. Erandjuhtudel Euroopa seisukohalt prioriteetseid liike ja elupaiku käsitlevatel projektidel aga 25%.

Vormikohased projektitaotlused tuleb e-taotluse süsteemis eProposal( https://webgate.ec.europa.eu/eproposalWeb/ ) : esitada hiljemalt 16. oktoobril 2014 kell 17.00 Eesti aja järgi (kell 16.00 Belgia aja järgi).

Lisaks tavaprojektidele rahastab programm ka: - ettevalmistusprojekte, mille taotluse esitamise tähtaeg on 29. oktoober 2014 kell 17.00 Eesti aja järgi (kell 16.00 Belgia aja järgi); - integreeritud projekte, mille sisu kokkuvõtte esitamise tähtaeg on 10. oktoober 2014 kell 17.00 Eesti aja järgi (kell 16.00 Belgia aja järgi);
- tehnilise abi projekte integreeritud projektide ettevalmistamiseks, mille taotluse esitamise tähtaeg on 15. september 2014 kell 17.00 Eesti aja järgi (kell 16.00 Belgia aja järgi).

Kõikide eelnimetatud projektide puhul tuleb taotlus esitada CD-l või DVD-l Euroopa Komisjonile. Aadress on toodud taotlemise juhendites.

Täpsem informatsioon programmi ja taotlemise kohta s.h taotlemise detailsed juhendid leiab siit ( http://ec.europa.eu/environment/life/funding/life2014/index.htm.) .

Keskkonnaministeerium korraldab sügisel ka LIFE programmi infopäeva. Täpsem informatsioon infopäeva kohta avaldatakse Keskkonnaministeeriumi kodulehel ning Loodusaja listis.

Palume vähemalt üks kuu enne taotluse esitamise tähtaega teavitada, kui projektile on vaja vormi A8.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.