Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Weroli müügilepingu allakirjutamine lükkub edasi (2006-04-26 21:59:00)


AS Werol Tehased aktsiate ostu-müügilepingut Põllumajandusministeeriumi ja OÜ Dovelin Baltic vahel ei olnud võimalik täna alla kirjutada kuna ministeeriumisse saabus teade, et Tallinna Halduskohus on AS Pere Leib Tootmine taotluse alusel ajutiselt peatanud Weroli aktsiate erastamise lõpuleviimise.

AS Pere Leib Tootmine poolt kohtule esitatud kaebuse kohaselt peaks Põllumajandusministeerium jätkama Weroli aktsiate müüki eelläbirääkimistega pakkumise korras.

“Selline nõue on juriidiliselt alusetu, kuna vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele toimub Weroli aktsiate müük avalikul kirjaliku enampakkumisena ja mingeid eelläbirääkimisi aktsiate ostmiseks pakkumisi teinud isikutega ministeeriumil õigust korraldada ei ole,” ütles põllumajandusminister Ester Tuiksoo.

Põllumajandusministeerium on seisukohal, et kõik Weroli aktsiate ostuks tehtud pakkumised on olnud vormistatud nõuetekohaselt ning vastavalt enampakkumise tulemustele on OÜ-l DovelinBaltic õigus nõuda ostu müügilepingu sõlmimist. Ka OÜ Dovelin Baltic tagatisraha on laekunud tähtaegselt.

“Loodame, et AS Pere Leib Tootmine poolt kohtule esitatud kaebus leiab seadusliku lahenduse ning et see kaebus ei tekita takistusi tehase normaalse majandustegevuse jätkamiseks. Samuti loodame, et meil on võimalik Weroli aktsiate müük ilma põhjendamatu viivituseta lõpule viia vastavalt enampakkumise tulemustele,” lisas Tuiksoo

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 26.04.06 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.