Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Selgusid Tartu 2014. aasta kaunimad kodud (2014-06-18 15:53:24)
 


Tartu linnavalitsus kinnitas konkursi “Eesti kaunis kodu 2014” võitjad, keda autasustatakse tuleval nädalal, Tartu linna päeval 29. juunil.
Seekord kuulutati „Eesti kaunis kodu 2014“ tiitli saajateks eramud E. Kõksi 11, Kanarbiku 19 ja Varsa 3 ning „Tartu kaunis kodu 2014“ tiitli pälvisid Ujula 72 eramu ja Tihase 21 kortermaja. Hindamiskomisjoni esimees, abilinnapea Valvo Semilarski tunnistas, et valikut teha oli raske, kuna aiad olid väga ilusad ning kõigi kujundusse oli pandud rohkelt tööd ja vaeva.

Sarnaselt eelnevatele aastatele jagati ka tänavu eripreemiaid. Avaliku linnaruumi arendamise eest tunnustati Tartu Loodusmaja ja Loomemajanduskeskust ning muinsuskaitse eripreemia anti Vallikraavi 3 eramule.

Sel korral hinnati konkursi raames seitset kinnistut. „Kahjuks oli osalejaid tänavu suhteliselt vähe, oleks võinud tunduvalt rohkem olla, kuna ilusaid koduaedu on palju,“ märkis Semilarski. Abilinnapea kinnitas soovi kauni kodu valimise traditsiooni jätkata ning ootab tulevastel aastatel tartlastelt suuremat aktiivsust.

Konkurssi korraldatakse tänavu 17. korda ning seda koostöös MTÜ-ga Eesti Kodukaunistamise Ühendus. Kõiki osalejaid autasustatakse Tartu linna päeval aukirjaga ja kinkekaardiga väärtuses 100 kuni 200 eurot. „Eesti kaunis kodu 2014“ tiitli pälvinud eramud edastatakse ka tunnustamiseks Vabariigi Presidendile ning eripreemia vääriliseks hinnatud Vallikraavi 3 eramu saadetakse esindama Tartut kauni muinsuskaitseobjekti valimisel, mis leiab aset üleriikliku konkursi „Eesti kaunis kodu 2014“ raames.


Allikas: Tartu linnavalitsuse 18.06.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.