Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Padar kohtub Soome põllumajandusministri Jari Koskineniga (2014-06-11 10:29:56)

Põllumajandusminister Ivari Padar on täna visiidil Helsingis, kus kohtub oma Soome kolleegi Jari Koskineniga, kellega on kavas arutada EL ühise põllumajanduspoliitika reformi ja selle rakendamise ning biomajanduse teemadel.

Kohtumisel on plaanis anda ülevaated Eesti ja Soome valikutest uue perioodi otsetoetuste rakendamisel. Samuti arutatakse kahe riigi prioriteete uue Euroopa Parlamendi ja Komisjoni tööplaanides.

Soome põllumajandusminister Jari Koskinen tutvustab ka Soome kogemust biomajanduse strateegia loomisel. Kui Eestis on praeguseks jõutud biomajanduse strateegia väljatöötamise ettepanekuni, siis Soome võttis oma strateegia tänavu kevadel vastu ning seab muu hulgas eesmärgiks valdkonnas kuni 100 000 uue töökoha loomise 2025. aastaks.

Eesti biomajanduse strateegia loomise kohta saab täpsemalt lugeda siit: http://www.agri.ee/et/eesti-biomajanduse-strateegia-aastani-2030


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 11.06.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.