Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 24. nädala eelinfo (2014-06-09 00:45:43)

Esmaspäev, 9. juuni

Põllumajandusminister Ivari Padar ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus annavad ülevaate Eesti seisukohtadest 16. ja 17. juunil toimuval EL põllumajandus- ja kalandusnõukogus.

Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO) kalanduse komitee istungil Roomas.

Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti, välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank ning VTA peadirektor Ago Pärtel on kuni 12. juunini koos väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sullingu delegatsiooniga visiidil Hiinas, kus on kavas kohtuda Hiina põllumajandusministeeriumi ja toidukontrolliametiga, et arutada kahe riigi vahelist põllumajandussaaduste kaubandust.

9. juunil toimub põllumajanduskultuuride geneetilise ressursi kogumise, säilitamise ja hindamise komisjoni koosolek.

Kolmapäev, 11. juuni
Põllumajandusminister Ivari Padar on visiidil Helsingis, kus kohtub Soome põllumajandusministri Jari Koskineniga.

Neljapäev, 12. juuni
Minister Ivari Padar osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel
Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Jõgeval toimuval Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadusnõukogu koosolekul, kus arutatakse ETKI teadus- ja arendustegevuse strateegia loomist aastani 2022.

Eesti Põllumajandusmuuseumis, Ülenurmel toimub näitus-konkurss „Viss 2014“, kus valitakse ilusaim eesti tõugu ja eesti holsteini tõugu lehm.

Laupäev, 14. juuni
Eesti Põllumajandusmuuseumis, Ülenurmel toimub „Üleriigiline maamasinapäev“, kus osaleb tehnikahuvilisi Eestist ja mujalt oma aurumasinate, maamootorite, vanade traktorite, omavalmistatud traktorite jm vanatehnikaga. Päeva avab põllumajandusminister Ivari Padar.

Pühapäev, 15. juuni
Minister Padar osaleb Telliskivi Loomelinnakus toimuval Tallinna Tänavatoidufestivalil, kus valitakse välja EXPO Milan 2015 Eesti paviljonis pakutavad toidud.



Allikas: Põllumajandusministeeriumi teade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.