Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-06-05 17:10:16)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 107 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 81 varavastast kuritegu, neist 65 vargust (9 eluruumidest, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 11 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 275 väärtegu. Tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 4 isikut). Esitati 4 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
4. juunil kella 10.50 ajal teatati politseile, et Pae tänaval asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 53-aastasele mehele.

4. juunil kella 13.20 ajal teatati politseile, et M. Härma tänaval asuvas korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni ja viis jaoskonda 40-aastase mehe.

Vargused
4. juunil teatati politseile, et Männiku teel asuva maja eest varastati halumasin. Kahju kokku umbes 8400 eurot.

4. juunil teatati politseile, et Pärnu maanteel asuva maja hoovist on varastatud aiavärava mootorid. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

4. juunil teatati politseile, et Rajametsa tänaval murti sisse autosse ja varastati automakk. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
4. juunil kella 23.15 ajal teatati politseile, et Maardus Keemikute tänaval tungiti kallale 40-aastasele mehele.

Vargus
4. juunil teatati politseile, et öösel vastu kolmapäeva varastati Harku vallas asuvast tanklast alkoholi. Kahju kokku umbes 700 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
Ööl vastu 4. juunit murti Torma vallas Rääbise külas sisse garaaži, kust varastati Stihli mootorsaag ning kütust. Vargusega tekitatud kahju on 253 eurot.

Tartumaa

Vargused
4. juunil teatati politseile, et öö jooksul varastati Tartus Laia ja Vabaduse puiestee ristmikult posti otsast valgusfoor. Vargusega tekitatud kahju on 540 eurot.

1. juuni pealelõunal varastati Luunjas asuva õppeasutuse sisehoovist lukustamata Sprint jalgratas ja musta värvi kiiver. Vargusega tekitatud kahju on 120 eurot.

Viljandimaa

Tapmine
2. juunil kella 14 paiku teatati politseile, et Viljandis Posti tänaval asuvast korterist leiti 46-aastase mehe noahaavadega surnukeha. Mehe surnukeha saadeti kohtuarstlikule lahangule. Politsei toimetas kuriteos kahtlustatavatena arestimajja tapetud mehe 43-aastase naise ning tema 46-aastase sõbra. Prokuratuuri taotlusel andis eeluurimiskohtunik loa kinni peetud isikute vahistamiseks eeluurimise ajaks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
4. juunil teatati politseile, et Vinni vallas Kehala külas murti sisse kõrvalhoonesse ja varastati murutraktor koos haagisega, kompressor, muruniiduk, rehvid ja muid esemeid. Esialgne kahju on 7000 eurot.

4. juunil teatati politseile, et Laekvere vallas Paasvere külas murti sisse kõrvalhoonesse, kust varastati mootorsaag Powercraft ja trimmer. Samas murti sisse elumajja ja varastati pesumasin, 10 pudelit alkoholi, mängukonsool Nintendo ning neli mobiiltelefoni. Kahju on 710 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
4. juunil kella 11.40 paiku Narvas Kreenholmi tänaval tõukas tundmatu mees 76-aastast naist ja rebis tema käest käekoti. Naisele kehavigastusi ei tekitatud. Käekotis olid mobiiltelefon ja pangakaart, kokku tekitati kahju 46 euro väärtuses.

Vargused
4. juuni hommikul varastati Narvas Partisani tänava maja juurest kolm jalgratast. Kahju on 697 eurot.

4. juunil kella 15 paiku varastati Narvas Tallinna maanteel koti, milles olid mobiiltelefon Samsung, sularaha ja dokumendid. Kahju 3817 eurot.

4. juunil teatati politseile, et Sillamäel Aedniku tänava majast varastati sülearvuti Asus. Kahju on 250 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
2. juunil kella 2 paiku pandi Narvas Joala tänaval põlema asuv kultuurimaja. Kahju on 28 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa
Vargused
5. juunil kella 1 paiku prooviti Halinga vallas Libatse külas kuivatist varastada elektrimootoreid. Vargus jäi lõpule viimata.

4. juunil kell 11.30 avastati, et Audrus Ridalepa külas on hoovist varastatud survepesur ja lukustamata töökojast mootorsaag. Kahju on 556 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
4. juunil kella 11 paiku löödi Juuru vallas korteris isiklikul pinnal tekkinud tüli käigus 61-aastast meesterahvast.

Vargus
1. juunil kella 1 ja 4 vahel varastati Kehtna alevikus Kooli tänaval korterist pangakaart, mida kasutades on välja võetud sularaha.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.