Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 23. nädala eelinfo (2014-06-02 00:13:05)

Esmaspäev, 2. juuni

Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb Brüsselis toimuval Euroopa Maaelu võrgustike kohtumisel, kus teeb ettekande Eesti kogemusest Euroopa Innovatsioonipartnerluse väljatöötamisel.

Teisipäev, 3. juuni
3.-5. juunini on minister Ivari Padar visiidil Ukrainas, kus ta kohtub Ukraina põllumajandusministri Igor Švaikaga ja osaleb konverentsil „Ukraina ja EL põllumajanduskaubanduse uued võimalused ja väljakutsed“. Padar esineb konverentsil ettekandega Eesti kogemusest ELi astumisel ja selle mõjust Eesti põllumajandusele.
Ministrite kohtumisel on kavas sõlmida tegevuskava koostöö tugevdamiseks Eesti ja Ukraina põllumajandusministeeriumide vahel aastateks 2014-2016. Ministrit saadab visiidil välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank.

Kolmapäev, 4. juuni
Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osalevad Eesti Kalaliidu üldkoosolekul.

Neljapäev, 5. juuni
Põllumajandusministeeriumis toimub maaelu arengukava 2007-2013 seirekomisjoni istung, kus on päevakorras 2013. aasta seirearuande tutvustus, ülevaade meetmete püsihindamistulemustest ning maaelu arengukava rakendamise hetkeseisust.

Reede, 6. juuni
Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti, välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank ning VTA peadirektor Ago Pärtel on 6.-12. juunini visiidil Hiina Rahvavabariigis koos väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sullingi ning äridelegatsiooniga. Põllumajandusministeeriumi ja VTA esindajail on kavas kohtumised Hiina põllumajandusministeeriumi ja toidukontrolliametiga, et arutada kahe riigi vahelist põllumajandussaaduste kaubandust.

Laupäev, 7. juuni
Eesti Piimandusmuuseumis Imaveres toimub suur piimapäev, kus saab kätt proovida erinevate piimatoodete valmistamises, maitsta Eesti parimaid piimatooteid, vaadata teadusteatrit ja erinevaid loomi.


Pühapäev, 8. juuni
C. R. Jakobsoni Talumuuseumis toimub pühapäeval 8. juunil algusega kell 12.00 suvistepühade tähistame. Tutvustatakse suvistepühade kombeid, toimuvad meisterdamise töötoad ning mängitakse vanu mänge.




Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.