Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-05-27 15:21:39)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 117 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 2 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 67 varavastast kuritegu, neist 55 vargust (11 eluruumidest, 7 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 24 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 2 narkosüütegu, registreeriti 348 väärtegu. Tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövikatse
26. mail kella 2.30 ajal teatati politseile, et Põhja puiesteel tungiti kallale 43-aastasele mehele ning prooviti temalt röövida taskutes olnud asju.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
26. mail kella 6.30 ajal teatati politseile, et Voorimehe tänava lõbustusasutuse uksel tungiti kallale turvatöötajale. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 41-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
26. mail kella 3.20 ajal teatati politseile, et Hooldekodu tee korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 47-aastase mehe.

26. mail kella 4.40 ajal teatati politseile, et Rävala puiesteel tungis klient tüli käigus kallale taksojuhile. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 27-aastase mehe.

26. mail kella 16.30 ajal teatati politseile, et Kase tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele naisele.

26. mail kella 22.20 ajal teatati politseile, et Tammsaare pargis tungiti tüli käigus kallale 19-aastasele neiule. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 30-aastase mehe.

Vargused
Nädalavahetuse jooksul varastati Kaera tänaval asuvast laost tööriistu ja dokumente. Kahjusumma on täpsustamisel.

Ööl vastu 26. maid varastati Lauri teel seisnud autolt küljepeeglid. Kahju kokku 1200 eurot.

26. mail avastati, et Tulika tänaval asuvast töökojast on varastatud tööpink ja tööriistu. Kahju kokku 1540 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
26. mail kella 21.30 ajal teatati politseile, et Jõelähtme vallas Neemel tungiti eramus kallale 36-aastasele naisele. Politsei pidas hiljem kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

Vargus
26. mai öösel varastati Viimsi vallas Haabneemes seisnud kolmelt autolt küljepeeglid. Kahju kokku 1800 eurot.

Merepääste
26. mail kella 15.30 ajal teatati piiripolitseile, et Tallinna lahel triivib mootoririkkega väikealus ühe inimesega pardal. Teine lähikonnas olnud alus võttis avaristi puksiiri ning politseikaatri turvamisel veeti alus Lennusadamasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
24. mail teatati politseile, et Kasepää vallas Metsakülas tungiti ukselukkude lõhkumise teel sisse ehitusjärgus suvilasse, kust varastati malmkamin koos moodulkorstnaga, miniköögi komplekt, kummipaat elektrimootoriga, veepump, hüdrofor, elektrijuhtmeid, mitu puittooli ja laud, alumiiniumredel ning muid ehitusmaterjale. Vargusega tekitatud esialgne kahju on umbes 20 000 eurot.

Omastamine
Politseile teatati, et 24. mail unustas 26-aastane mees oma Puma spordikoti Põltsamaal Tartu maanteel asuva bussiootepaviljoni pingile. Bussiootepaviljoni naastes avastas mees, et tema spordikott on sealt kadunud. Kadunud spordikotis olid Samsungi sülearvuti ning muud isiklikud esemed. Omastamisega tekitatud kahju on 675 eurot.

Põlvamaa

Vargused
25. mail teatati politseile, et Räpinas Kooli tänaval on sisse murtud noortekeskusesse, kust varastati erinevaid elektroonikaseadmeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 23. maid varastati Räpina sadamas seisnud paadi küljest Yamaha paadimootor. Vargusega tekitatud kahju on umbes 6000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 24. mai öösel tungiti Räpinas Kooli tänaval tüli käigus kallale 19-aastasele noormehele. Rüseluses vigastada saanud 19-aastane noormees pöördus esmaabi saamiseks Põlva haiglasse.

Tartumaa

Surnu mälestuse teotamine
25. mai õhtul kella 20.40 paiku teatati politseile, et Tartus Kalmistu tänaval Raadi surnuaial on vandaalitsetud. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et mitmetel haudadel on lõhutud ja ümber lükatud hauakivid, lillepottidest ning maast on välja tõmmatud lilled ning ümber on lükatud pinke. Kõik hauad, mille kallal vandaalitseti asuvad ühes piirkonnas. Tekitatud kahju ja juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
24. mail sai politsei teate, et Tartus Tähe tänaval on tekkinud kahe alkoholi tarvitanud naabrimehe vahel tüli, mille käigus olid mehed läinud rüselema. Rüseluse käigus sai kergemaid vigastusi 34-aastane mees, kes oma vigastused TÜ Kliinikumis fikseeris.

Vargused
Ööl vastu 26. maid murti Tartus Kaare tänaval sisse eramusse, kust varastati köögilaual olnud McBook Air sülearvuti, köögis kapi peal olnud iPhone mobiiltelefon ja nahast rahakott koos isiklike dokumentide ning sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 21. maid murti Haaslava vallas Lange külas sisse töökotta ja selle kontorisse, kust varastati Delli sülearvuti koos akulaadijaga, Stihli mootorsaag ja suur tööriistakohver. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 26. maid lõhuti Tõrvas Kaarlimäe tänaval seisnud Iveco bussi aken ning bussist varastati originaalraadio. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus
Politseile teatati, et 20. mail murti Kõo vallas Koksvere külas sisse seltsmajja, kust varastati külmikus olnud kaks pudelit vahuveini ja kaks poolikut kohvipakki. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 165 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
26. mail teatati politseile, et Sõmerus Võhma külas tungiti sisse talu kõrvalhoonesse ja varastati tööriistu. Kahju on 3419 eurot.

26. mail kella 13 paiku varastati Rakvere vallas Tõrremäe külas Haljala tee ilusalongist mobiiltelefon LG. Kahju on 350 eurot.

26. mail kella 16 paiku varastati Vihula vallas Haili küla talu öökapis olnud rahakotist 403 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
26. mail kell 12.30 varastati Narvas Paemurru tänava eramajast metallesemeid. Kahju on 80 eurot.

26. mail teatati politseile, et Jõhvis Narva maantee elumaja keldriboksist varastati jalgratas Cross ja muid esemeid. Kahju on 500 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
26. mail kella 1.40 paiku pandi Narvas Võidu tänava maja juures põlema sõiduauto Honda Accord. Kahju on 30 000 eurot.

Piirikontrolli juhtum
26. mail kella 17.55 paiku kontrolliti Narva piiripunkti jalakäijate sillal Eestisse tulnud 1984. aastal sündinud meest, kelle riiete alt leiti 18 Vene maksumärkidega suitsupakki. Juhtumiga tegeleb edasi Ida tollipunkti esindaja.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
25. mail tungiti Martna vallas Martna külas Kooli teel korteris kallale 27-aastasele naisele.

Vargus
25. mail kella 00.30 paiku varastati Haapsalus toitlustusasutuses rahakott. Kahju on 68 eurot.

Pärnumaa

Vargus
26. mail avastati, et Pärnus Savi tänaval on ettevõtte sõidukitest varastatud kütust. Kahju on 504 eurot.

Omastamine
19. mail kella 19 ja 19.30 vahel omastati Pärnus Karja tänaval mobiiltelefon. Kahju on 80 eurot.

Raplamaa

Vargus
23. mail kella 1.45 ja 5.45 vahel varastati Kohilas Tööstuse tänaval korterist sülearvuti. Kahju on 433 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.05.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.