Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn ootab teateid kaunitest kodudest (2014-05-20 16:35:19)

Tartu linnavalitsus ootab tartlastelt kuni 3. juunini teateid pilkupüüdvatest koduaedadest ja hästi hooldatud hoonete ümbrustest, mis võiksid tänavu osaleda "Eesti kauni kodu" konkursil.
Kaunitest kinnistutest võivad teada anda nii omanikud ise kui nende naabrid või teised kaaslinlased.
Konkursile esitatud kinnistute omanikega võetakse ühendust ja hindamiskomisjon läheb objekte vaatama 6. juunil. Tänasel istungil kinnitas linnavalitsus konkursi „Eesti kaunis kodu 2014“ hindamiskomisjoni, kuhu kuulvad maastikuarhitektid, maaülikooli ja Räpina aianduskooli esindajad ning teised spetsialistid.

Tiitel "Eesti kaunis kodu" antakse kuni kolmele ilusamale Tartu linna kinnistule, mille aadress, lühikirjeldus ja fotod edastatakse Eesti Kodukaunistamise Ühendusele kinnistute omanike autasustamiseks Eesti Vabariigi presidendi autasu ehk tunnusmärgiga ning avaldamiseks raamatus

"Eesti kaunis kodu".
Lisaks elamutele hinnatakse konkursil ka ühiskondlike ja ärihoonete ümbrusi.
Kõik konkursil osalejad - nii tänavused kui eelnevate aastate osavõtjad - on oodatud 8. juunil toimuvale õppeekskursioonile kaunitesse koduaedadesse Ihastes ja Tartu maakonnas. Kuna kohtade arv on piiratud, siis kaasa saavad kiiremad registreerujad.
Teateid ilusatest kodudest ja registreerumine ekskursioonile: Kaire.Zimmer@raad.tartu.ee või tel 56 157 291.
Rohkem infot konkursi kohta leiab linna kodulehelt www.tartu.ee/kauniskodu Lisainfo haljastus- ja puhastusteenistuse arborist Kaire Zimmer, tel 7361 154, 5615 7291.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 20.05.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.