Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-05-20 16:33:09)

Eile registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 132 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 1 röövimine. Varavastaseid kuritegusid registreeriti 73, sealhulgas 61 vargust, 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 371.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
19. mail sai politsei teate, et eelmisel päeval rööviti Kopli tänaval 45-aastaselt mehelt õlakott.

Kehalised väärkohtlemised
19. mail sai politsei teate, et eelmisel päeval löödi Tuisu tänaval korteris 40-aastast naist.

19. mail sai politsei teate, et eelmisel päeval löödi Tammsaare teel 35-aastast meest.

19. mail kella 21 ajal sai politsei teate, et Tondi tänaval löödi 45-aastast naist. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 52-aastase mehe.

Vargus
19. mail sai politsei teate, et Sõpruse puiesteel varastati korterist erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 2500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
19. mail kella 22 ajal sai politsei teate, et Jüri alevikus rünnati 19-aastast meest.

Vargused
19. mail sai politsei teate, et Kiili alevikus varastati ehitusobjektilt elektrimootor ja kaablit. Kahju on kokku ligi 600 eurot.

19. mail sai politsei teate, et Maardu linnas Veeru tänaval varastati korterist erinevaid esemeid. Kahju on kokku 825 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
18. mail teatati politseile, et Tabivere vallas Uhmardu külas on sisse murtud suvekodusse, kust viidi ära erinevaid ehitustööriistu. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 1300 eurot.

16. mail teatati politseile, et viimase paari päeva jooksul murti Mustvees Rohu tänaval sisse majja, kust varastati satelliiditaldrik ja ruuter. Vargusega tekitatud kahju on 110 eurot.

Valeraha teade
15. mail avastati Põltsamaa pangakontoris inkassatsiooniraha ülelugemisel võltsimistunnustega 5-eurone rahatäht.

Põlvamaa

Omavoliline sissetung
17. mail teatati politseile, et Värska vallas Kolossova külas on sisse murtud talumajja, kust esialgse info kohaselt midagi varastatud ei ole.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 16. maid varastati Tartus Ravila tänava kortermaja ühest lukustamata korterist Delli sülearvuti ja Samsungi mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 370 eurot.

18. mail kella 4 paiku varahommikul varastati Tartus Ülikooli tänaval asuvas pargis 42-aastaselt mehelt mobiiltelefon HTC One. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Valgamaa

Vargus
18. mail hilisõhtul murti aknaklaasi lõhkumise teel Valgas Vabaduse tänaval sisse kioskisse, kust esialgse info kohaselt varastati odekolonni. Varguse ja lõhkumisega tekitatud täpne kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus
19. mail teatati politseile, et pikema aja jooksul on Viljandis Ugala puiesteel asuva eramaja magamistoa kummutist kadunud suures koguses erinevaid kuldehteid. Pererahva sõnul majal sissemurdmise jälgi ei ole, samuti ei ole lõhutud ukselukke, uksi ega ka aknaid. Varastatud kuldehete väärtus võib ulatuda 10 000 euroni.

Võrumaa

Vargus
18. mail teatati politseile, et Lasva vallas Pässa külas on sisenetud lukustamata garaaži, kust varastati Stihli mootorsaag ja 3-liitrit bensiini. Vargusega tekitatud kahju on 279 eurot.



Muud juhtumid
19. mai keskpäeval avastasid Luhamaa maanteepiiripunkti piirivalvurid piirikontrolli ja sõiduauto Toyota põhjalikul läbivaatusel sõiduki kindalaekast antiskimmeri. Piirivalvurid võtsid avastatud seadeldise hoiule, sõidukiomaniku suhtes alustati väärteomenetlust ning juht ühes sõiduvahendiga suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

19. mai õhtul kella 20 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti Eesti Vabariigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Volkswagen Multivan, mille dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduki VIN-kood on manipuleerimistunnustega. Täiendaval kontrollimisel ilmnes, et sõiduki originaal tehasetähis oli välja lõigatud ning asendatud teisele sõidukile kuuluva tehasetähisega. Volkswagen Multivan paigutati edasiste menetlustoimingute ajaks piiripunkti arestiplatsile.

19. mail kella 22 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti Eesti Vabariigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Audi A4, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduk on üle värvitud ning selle tagumise istme alt leiti andmekaart teisele sõidukile kuuluva VIN-koodiga. Sõiduauto Audi paigutati edasiste menetlustoimingute ajaks piiripunkti arestiplatsile ja selle juht lahkus Eesti Vabariigist.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Omavoliline sissetung
19. mail avastati, et Kärdlas Pikal tänaval on tungitud majja.

Läänemaa

Vargus
19. mail kella 9 ja 9.30 vahel varastati Haapsalus Jaama tänaval toitlustusasutuses kott isiklike dokumentide ja esemetega. Kahju on 155 eurot.

Raplamaa

Võltsitud maksevahendi kasutamine
19. mail avastati Raplas Tallinna maanteel pangakontoris võltsimistunnustega 5-eurone rahatäht.

Saaremaa
Vargus
17. mail avastati, et Valjala vallas Männiku külas on tungitud talumajja ja abihoonetesse ning varastatud pliidiraud. Kahju on 100 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
19. mail teatati politseile, et Võsul Lääne tänaval varastati lukustamata sõiduautost Mercedes Benz rahakott, milles oli sees sularaha, kliendikaardid ja pangakaardid. Kahju on selgitamisel.

19. mail teatati politseile, et Vinni vallas Rüngas lõhuti garaažiuks ja varastati murutraktor. Kahju on 3605 eurot.

19. mail teatati politseile, et Tapal Leina tänava kalmistul varastati mobiiltelefon ja rahakott. Kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
19. mail kella 22 paiku tungiti Narvas Kangelaste prospektil kallale 28-aastasele mehele.

Vargused
19. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava kasiinos varastati rahakott, milles oli sularaha, dokumendid ja kliendikaardid. Kahju on 500 eurot.

19. mail teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel varastati naiselt käekott, milles oli sularaha ja ID-kaart. Kahju on 113 eurot.

19. mail öösel lõhuti Kiviõlis Keskpuiestee tänaval asuva kaupluse aknaklaas ja varastati neli alkoholipudelit. Kahju on 108 eurot.

19. mail kella 15.15 paiku lõhuti Kohtla-Järvel Estonia puiestee kortermaja aken ja varastati sülearvuti Lenovo. Kahju on 400 eurot.

Omastamine
18. mail teatati politseile, et Narvas Puškini tänaval omastati mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 454 eurot.

Piiril väljastatud sisenemiskeeld
19. mail kontrolliti Narva maanteepiiripunktis Eestisse sisenemisel 1957. aastal sündinud meest, kellel puudus kehtiv Schengeni viisa, elamisluba ning isikutunnistus. Mehele koostati piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.