Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algas Tallinna lillefestivali aedade rajamine Tornide väljaku pargis (2014-05-20 11:56:21)

Tänasest algas usin töö reedel avatava rahvusvahelise Tallinna lillefestivali alal. Algas teemaaedade rajamine Tornide väljaku pargis, mis on tänu soojadele ilmadele muutunud taas suviselt roheliseks pargiruumiks.

Kokku rajatakse 2014 aastal 27 pargiruumi kaunistavat teemaaeda. Aedu on aega rajada igal osalejal 20. mai varahommikust kuni 22. mai hilisõhtuni ning käesoleva aasta teemadeks on Suhtlusaed ja Võluaed. Teemad said valitud välja taas oma ala ekspertide poolt ning asjatundjatest žürii valib välja ka 2014 aasta mõlema teema parima aia festivali lõppedes 29. augustil. Esile tuuakse ka 2014 aasta rahva lemmik, mille valivad välja festivali külastajad ise. Rahvalemmiku poolt saab hääletada festivali infopunktis alates esimesest juulist.

„Osavõtjaid on taas festivalil väga erinevad ning huvitavad. Alates alati vahvatest ja tublidest aianduskoolidest, kuni eriliselt entusiastlike väliskülalisteni. 23 teemaaeda rajatakse eesti osalejate poolt ning 4 välisosalejate poolt“ ütles Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve.

„Juba osalejaid valides oli näha, et on tulemas väga huvitavate lahendustega teemaaiad ning arvan, et midagi uut ja huvitavat endale vaatamiseks või motiveerimiseks leiab iga lillehuviline“ lisas Tallinna lillefestivali projektijuht Mai Lepp.

Aastal 2014, kui lillefestival tähistab kuuendat aastat, rajatakse ka Lillefestivali ajaloo aed. Erilisel teemaaial võib tutvuda festivali ajalooga läbi teksti ja piltide, tutvudes endiste osalejate ning aedadega.

Kuues rahvusvaheline Tallinna lillefestival avatakse reedel, 23. mail kell 17.00 Tornide väljaku pargis. Õhtul tutvustatakse Lillefestivali osalejaid ja toetajaid ning õhtut jääb lõpetama Eestlaste südamed võitnud ansambel Kõrsikud.

Kontsert on kõigile tasuta ning lisainfot leiab festivali kohta lillefestival.tallinn.ee, www.kadriorupark.ee ja www.facebook.com/kadriorupark


Allikas: Kadrioru Park


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.