Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei juhib üle-eestilise operatsiooniga tähelepanu joobes juhtimise ohtlikkusele (2014-05-09 10:34:55)

Täna, 9. mail viib politsei kogu Eestis läbi "Kõik puhuvad" operatsioone ning juhib tähelepanu ohtudele, mis alkoholi tarvitanuna rooli istumisega kaasnevad.

PPA korrakaitsepolitseiosakonna komissar Riho Tänaku sõnul hälbib alkoholi mõjul juhi võime liikluspilti tajuda, ohte märgata ning nendele reageerida. „Sageli juhtuvad joobes juhtidega õnnetused suurtel kiirustel. Väga tihti ei kasuta sellised juhid ka turvavarustust ega nõua selle kasutamist reisijatelt. Nii on ka nende õnnetuste tagajärjed enamasti rasked,“ ütles Tänak.

Täna teevad puhumisoperatsioone kõikide prefektuuride politseinikud. Joobekontrolle viiakse läbi nii päeval kui ka öötundidel ning nii asulates kui asulavälistel teedel.

Möödunud aastal hukkus joobes juhtide põhjustatud õnnetustes 25 inimest ning vigastada sai üle 250 liikleja. Tänavu on alkoholi mõju all juhi süül vigastada saanud 54 ja hukkunud 6 inimest.

Keskmiselt avastab politsei iga päev 22 alkoholi tarvitanud juhti.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.05.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.