Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-05-02 16:16:52)

Pühade ajal registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 158 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 82 varavastast kuritegu, neist 73 vargust (13 eluruumidest, 2 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Joobes juhtide süül toimus 2 inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 27 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 444 väärtegu. Piirilt väljastati 9 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 1 piirirežiimi või dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
30. aprillil teatati politseile, et kella 8.40 paiku tungiti Uus-Maleva tänaval tüli käigus kallale 57-aastasele naisele.

30. aprillil kella 21.50 paiku teatati politseile, et Sikupilli tänava majas tungiti kallale 41-aastasele naisele.

30. aprillil teatati politseile, et kella 17 paiku tungiti Kolde puiestee korteris kallale 88-aastasele naisele.

1. mail kella 7 paiku teatati politseile, et Paljasaare teel tungiti tüli käigus kallale 54-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 35-aastase mehe.

1. mail kella 10 ajal teatati politseile, et Loitsu tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 46-aastase mehe.

1. mail kella 12.20 ajal teatati politseile, et Sütiste tee korteris tungiti kallale 36-aastasele naisele.

1. mail kella 22.10 paiku teatati politseile, et Sitsi tänaval tungiti tüli käigus kallale 35-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 27-aastase mehe.

2. mail kella 00.50 ajal teatati politseile, et Tatari tänaval tungiti tüli käigus kallale 20-aastasele mehele.

Ähvardamine
1. mail kella 17.30 ajal teatati politseile, Põhja puiesteel asuvas poes ähvardati vägivallaga 25-aastast naist. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 36-aastase mehe.

Vargused
30. aprillil avastati, et Lääne teel varastati majast kaks jalgratast, sülearvuti ning seljakott dokumentide ja muude asjadega. Esialgne kahjusumma umbes 2000 eurot.

30. aprillil avastati, et Laia tänava hoovis seisnud mootorratta küljest on varastatud naviseade, MP3-mängija, fotokaamera ning kindad ja kaelarätid. Kahju kokku 1697 eurot.

1. mai öösel varastati Jakobi tänaval kauplusest kaks jalgratast Daves. Kahju kokku 1168 eurot.

1. mail avastati, et Suur-Sõjamäe tänaval on ehitussoojakust ja ehituselt varastatud elektrilisi tööriistu ja 400 meetrit kaablit. Kahju kokku 4400 eurot.

1. mail varastati Kärberi tänaval trepikojast jalgratas Merida. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. mail kella 20.30 paiku teatati politseile, et Keilas Kastani tänava majas tungiti kallale 41-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 46-aastase mehe.

Vargused
Ööl vastu 30 aprilli varastati Raasikul koolimajast erinevaid tööriistu. Kahju kokku 1500 eurot.

30. aprillil avastati, et Harku vallas Tiskres on kuurist varastatud neli autoratast. Kahju kokku 1500 eurot.

30. aprillil avastati, et Keilas Jõe tänaval on majast varastatud videomakk, alkoholi, lauanõusid ning telefonid. Kahjusumma on selgitamisel.

30. aprillil varastati Jõelähtme vallas Uuskülas majast neli autoratast. Kahju kokku 2000 eurot.

Ööl vastu 1. maid varastati Viimsi vallas Haabneemes sõiduautolt neli ratast. Kahju kokku umbes 600 eurot.

Ööl vastu 1. maid varastati Paldiskis garaažist kaks jalgratast, autoveljed, talverehvid, tööriistu ja muid asju. Kahjusumma umbes 800 eurot.

1. mail avastati, et Padise vallas Harju-Ristil on traktori küljest varastatud lindid ja radiaator. Kahju kokku 4000 eurot.

Omavoliline sissetung
30. aprillil teatati politseile, et Prangli saarel on suvilal lõhutud aknad ning varastatud alkoholi. Kahju kokku 550 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
1. mail teatati politseile, et Kambja vallas Pangodi külas on sisse murtud garaaži, kust varastati murutraktor MTD Gold, ketaslõikur AEG ja tikksaag Makita koos kohvriga. Sisse tungiti ka eramusse, kust esialgse info kohaselt midagi varastatud ei ole. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

28. aprillil varastati Elvas Kirde tänava maja lukustamata trepikojast lukuga kinnitatud Merida jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 100 eurot.

Omastamine
29. aprilli hommikul varastati Tartus Puusepa tänava raviasutuse garderoobist kapi pealt Nokia Lumia mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 100 eurot.

Valgamaa


Vargus
1. mail teatati politseile, et Valgas Välja tänaval on sisse murtud majja, kust varastati DVD-mängija, 20 DVD-plaati, Starmani digiboks koos puldiga, teleri pult, Elioni ruuter ning külmikus olnud toidukaubad. Väljas lõhuti liikumisanduriga õuevalgusti ja sauna akna klaas. Õuest varastati kaherattaline aiakäru. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
30. aprilli teatati politseile, et Helme vallas Kalme külas tekkis kahe tuttava mehe vahel ettevõtte tööruumis sõnavahetus ja rüselus, milles sai kannatada 24-aastane mees.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
30. aprillil teatati politseile, et Vinnis Sõpruse puiestee korteri aken on lõhutud ja korterist on varastatud televiisor, kohviaparaat ja arvutiekraan. Kahju on täpsustamisel.

30. aprillil teatati politseile, et Kadrinas Kadapiku külas varastati veoauto Scania kütusepaagist 150-liitrit diislikütust. Kahju on 160 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine
1. mail kella 15 paiku tungisid Jõhvis Põllu tänava kaupluses kaks tundmatut meest kallale 55-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 35- ja 44-aastane mees.

Kehaline väärkohtlemine
30. aprillil teatati politseile, et kella 00.30 paiku tungiti Jõhvis Rakvere tänaval asuva tankla juures kallale 18-aastasele noormehele.

Vargused
30. aprillil teatati politseile, et kella 13.40 paiku lõhuti Narvas Kerese tänavale pargitud sõiduauto aken ja varastati sülearvuti, mobiiltelefon ja muid esemeid. Kahju on 800 eurot.

30. aprillil teatati politseile, et kella 18.15 paiku varastati Jõhvis Rakvere tänava kaupluse kõrvalt jalgratas Merida. Kahju on 700 eurot.

1. mail teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänavale pargitud sõiduautost Volkswagen varastati tööriistad ja muid esemeid. Kahju on 104 eurot.

1. mail teatati politseile, et Sillamäel Tallinna maantee toitlustusasutusel lõhuti ukselukk ja varastati kassaaparaat, toiduaineid, kindaid ja muid esemeid. Kahju on 469 eurot.

1. mail teatati politseile, et Sillamäel Viru puiesteel asuvast metallkonteinerist varastati erinevat ööpesu. Kahju on 827 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Omavoliline sissetung
1. mail avastati, et Koigi vallas Lähevere külas on tungitud talumajja ja abihoonetesse ning varastatud kaks suitsuandurit.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
1. mail kella 16.30 paiku tungiti Lihulas Tallinna maanteel kallale 17- ja 19-aastasele noormehel ning 25-aastasele mehele.

Pärnumaa

Röövimine
29. aprillil kella 16.30 paiku tungiti Pärnus Seedri tänaval kallale 31-aastasele mehele ja varastati arvutikott sülearvuti, mobiiltelefoni ning lisatarvikutega. Kahju on 662 eurot.

Kehalised väärkohtlemised
30. aprillil kella 9.50 paiku löödi Sauga vallas Tammiste külas 43-aastast meest.

30. aprillil kella 9.45 paiku löödi Sauga vallas Tammiste külas 51-aastast naist.

Vargused
1. mai öösel varastati Pärnus Õhtu põigus sõiduauto. Kahju on 6182 eurot.

28. aprillil avastati, et Sauga vallas Nurme külas on tungitud majja ning abihoonesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

1. mail avastati, et Saarde vallas Tihemetsa külas on tungitud keldrisse ning varastatud murutraktor. Kahju on 4000 eurot.

28. aprillil kella 22.30 paiku varastati Pärnus Kooli tänaval rahakott sularaha ning isiklike dokumentidega. Kahju on 312 eurot.

26. aprillil avastati, et Häädemeeste vallas Pulgoja külas on abihoonest varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 365 eurot.

30. aprillil avastati, et Audru vallas Papsaare külas Meremetsa tänaval on tungitud majja ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 735 eurot.

30. aprillil kella 4 paiku tungiti Audru vallas Papsaare külas Meremetsa põigus abihoonesse ja varastatud kaks jalgratast. Kahju on 3180 eurot.

Omavoliline sissetung
26. aprillil avastati, et Saarde vallas Tihemetsas Valga maanteel on tungitud abihoonesse.

Raplamaa

Vargus
30. aprillil kella 21.05 paiku tangiti Märjamaa vallas Orgita külas teenindusjaamas sõiduautosse kütust ja lahkuti selle eest tasumata. Kahju on 108 eurot.

Saaremaa

Vargus
29. aprillil avastati, et Orissaare vallas Tumala külas on tungitud abihoonetesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 262 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.05.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.