Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-04-30 16:44:44)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 132 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 79 varavastast kuritegu, neist 67 vargust (6 eluruumidest, 3 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 4 narkosüütegu. Registreeriti 318 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 6 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
29. aprillil kella 11.40 ajal teatati politseile, et Elektroni tänava korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele. Politsei pidas hiljem kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

29. aprillil kella 15 paiku teatati politseile, et Liikuri tänava korteris tungisid tüli käigus teineteisele kallale 64- ja 40-aastane naine. Politsei viis osapooles asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

29. aprillil kella 21.10 ajal teatati politseile, et Sõle tänaval tungiti kallale tänaval tekkinud konflikti sekkunud 64-aastasele mehele.

29. aprillil kella 22.15 ajal teatati politseile, et Sõle tänava maja koridoris tungiti kallale 60-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 37-aastase mehe.

Vargused
Ööl vastu 29. aprilli varastati Marsi tänaval kontorist lauaarvuti koos printeri ja monitoriga ning tööriistu. Kahju kokku 3150 eurot.

Ööl vastu 29. aprilli varastati Soo tänaval soojakust tööriistu. Kahju kokku 1955 eurot.

Harjumaa

Vargused
29. aprillil avastati, et Kuusalu vallas Valklas on suvilast varastatud muruniiduk ja elektriline saag. kahju kokku 350 eurot.

29. aprilli õhtul varastati Sauel Pärnasalu tänava maja koridorist jalgratas Author. Kahju kokku 503 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ööl vastu 29. aprilli varastati Saare vallas Voore külas ettevõtte territooriumil seisnud New Hollandi traktori kütusepaagist 150 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Vargus
26. aprillil teatati politseile, et Vaste-Kuuste alevikus murti sisse tööriistakuuri, kust varastati mitmeid põllumajandustarvikuid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
29. aprillil kella 15 paiku teatati politseile, et hetk tagasi tõmbas lühemat kasvu tõmmu mees Tartus Raatuse tänava kaupluse ees 75-aastaselt mehelt käest musta õlakoti ning jooksis sellega Pärmivabriku suunas. Politsei ümbrusest kirjeldustele vastavat isikut ei leidnud. Vargusega tekitatud kahju on umbes 400 eurot.

29. aprillil varastati Tartus Kalevi tänaval seisnud sõiduautost Volkswagen Passat kohver riiete ning teiste isiklike esemetega, sülearvuti, telefon, laadija ja automakk. Vargusega tekitatud kahju on 840 eurot.

Ööl vastu 29. aprilli ärandati Tartus Nõva tänavalt musta värvi sõiduauto BMW X5 registreerimistunnusega 499 BFR. Sõiduki dokumendid ja võtmed on omaniku käes. Vargusega tekitatud kahju on 10 180 eurot.

Viljandimaa

Vargus
28 aprilli õhtul murti Paistu külas sisse garaaži, kust varastati neli uut rehvi. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
29. aprillil teatati politseile, et Kadrinas Vaiatu külas varastati osaühingu hoonest 400 kilogrammi piimapulbrit ja muid esemeid. Kahju on 7000 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine ettevaatamatusest
29. aprillil kella 6.15 paiku tuli teade, et Laekvere vallas Rahkla külas põleb kahekordne taluhoone. Hoone põlengus keegi kannatada ei saanud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
29. aprillil teatati politseile, et kella 22.40 paiku Sillamäel Ranna tänava korteris tungiti kallale 25-aastasele naisele.

Vargused
29. aprillil teatati politseile, et Narvas Juhkentali tänava keldrist varastati jalgratas. Kahju on 180 eurot.

29. aprillil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänava kortermaja trepikojast varastati jalgratas Trek. Kahju on 400 eurot.

29. aprillil teatati politseile, et Sondas Nüri külas varastati vahelaost metsamaterjali. Kahju on 1390 eurot.

29. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Viru tänava kortermaja trepikojast varastati jalgratas Merida. Kahju on 330 eurot.

29. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järve Ravi tänava ehitusobjekti kabinetist varastati tööriistad ja erinevad materjalid. Kahju on 1490 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
29. aprillil kella 4 paiku teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava maja juures põleb sõiduauto Mercedes Benz. Kahju on 9000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
29. aprillil avastati, et Martna vallas Ehmja külas on tungitud talumajja ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
28. aprillil kella 23.30 paiku avastati, et Sauga vallas Nurme külas on teenindusjaamas seisnud sõidukist varastatud kütust.

29. aprillil avastati, et Audrus Õuna tänaval on tungitud majja ja varastatud tööriistu. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.04.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.