Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uus raamat: Aianduse ajalugu (2006-04-19 20:48:38)


Kirjastuselt Varrak ilmus järjekordne aiandusraamat: AIANDUSE AJALUGU, mille autoriks on Penelope Hobhause. Teose on inglise keelest tõlkinud Malle Leht, Marika Liivamägi ja Piia Pedakmäe.

Rikkalikult kaunite fotode ja kunstiteostega illustreeritud teos jutustab meile ühest tsivilisatsioonide iidsemast kunstist. See on originaalne, haarav ja autori elutööd jäädvustav teos. “Aianduse ajalugu” kirjeldab erinevaid aiastiile ning seda, kuidas ja miks nad tekkisid: tutvustatakse antiikseid Kreeka ja Rooma aedu, islami aedu, keskaegseid stiliseeritud aedu ning Euroopa aedade õitsengut renessansi ajal. Räägitakse ka hiina ja jaapani aianduse pikast ajaloost ning selle mõjust ülejäänud maailmale.

Palju on juttu taimedest – sellest, kuidas neid on minevikus kasutatud ja kuidas neid tulevikus võiks kasutada. Aianduse ajaloo kokkuvõtvas peatükis räägitakse nende kujundajate, aednike ja maastikuarhitektide tööst, kes alates 1950. aastatest on aidanud vormide meie aedade tänast ja tulevast väljanägemist.

468 lk, kõva köide, suur formaat.

 

Vaata lisaks…


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.