Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn pikendab aiajäätmete tasuta vastuvõttu kahe nädala võrra (2014-04-23 11:30:49)

Tartu linnavalitsus pikendab aiajäätmete tasuta vastuvõttu Tartu linna jäätmejaamades kahe nädala võrra. Seega saab kevadkoristuse käigus tekkinud aiajäätmeid (puulehti, oksi jm) viia Turu 49 ja Jaama 72c jäätmejaamadesse kuni 11. maini.

Jäätmejaamad on avatud teisipäevast reedeni kell 12–18 ja nädalavahetusel kell 10–16. Esimesel mail on jäätmejaamad suletud. 14. aprillil alanud linna heakorratalgud on aktiivselt käima läinud ja linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeoru sõnul on vabatahtlikke talgulisi kirjas tuhande ringi. Kes soovib veel talgutele tulla, võib osalemissoovist teada anda telefonil 503 7215. Talgud kestavad 27. aprillini. Täpsem info:
http://www.tartu.ee/index.php?page_id=24777&lang_id=1&menu_id=6

Lisaks oma kodu ümbruste korrastamisele palub linnavalitsus probleemidest linnakeskkonnas (tänavaaukudest, katkistest liiklusmärkidest, tänavavalgustitest jm) teada anda Tartu heakorratelefonile 1789 Infot saab edastada ka SMS-ga numbrile 1789, e-kirjaga aadressil 1789@tartu.ee või kodulehe aadressil http://www.tartu.ee/1789.

Tartu linnavalitsus tuletab ka meelde, et linnas on prügi ja aiajäätmete põletamine keelatud. Nõuandeid ohutuks grillimiseks ja lõkke tegemiseks leiab http://www.rescue.ee/36735




Allikas: Tartu Linnavalitsuse 23.04.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.