Eesti Maaülikooli avatud ülikool korraldab täienduskoolituse
TOIDUHÜGIEEN
Toimumisaeg ja -koht: 12.06.2014 (N), Tartus Eesti Maaülikooli tehnikamajas, aadress: Kreutzwaldi 56/1, III korrus, ruum 303
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)
Käsitletavad teemad: - Toitu käsitlevad õigusaktid - Toiduhügieeni põhimõtted - Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid - Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja –infektsioonid - Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine - Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll - Puhastamine, desinfitseerimine - Isiklik hügieen - Enesekontrolli põhimõtted - Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus
Õppejõud Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava 10.00-11.30 õppetöö 11.30-11.45 paus 11.45-13.15 õppetöö 13.15-13.30 paus 13.30-15.00 õppetöö
Õppeteenustasu 25 EUR (sisaldab koolitust, õppematerjale, kohvipausi ja tunnistust).
NB! VAJALIK EELREGISTREERIMINE, maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool
|