Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-04-22 18:44:25)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 140 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 74 varavastast kuritegu, neist 57 vargust (5 eluruumidest, 8 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Tabati 17 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 476 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 15 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 merereostus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
Politseile teatati, et 21. aprillil kella 12 paiku rööviti Äigrumäe teel 62-aastaselt mehelt telefon.

Vargused
21. aprilli öösel varastati Merivälja teel asuvast ettevõttest sularaha 1950 eurot.

21. aprilli hommikul varastati Endla tänaval hotelli kliendilt kott, milles olid telefon, fotoaparaat, väärisesemeid, dokumente, sularaha ja muid asju. Kahju kokku 1324 eurot.

Ööl vastu 21. aprilli varastati Järveotsa teel seisnud autolt lisatuled Hella väärtusega vähemalt 1000 eurot.

21. aprillil avastati, et Ümera tänava korterist on varastatud fotoaparaat, kasukas, väärisesemeid, vana ikoon ja sularaha. Kahju kokku 14600 eurot.

21. aprillil avastati, et Maleva tänaval seisnud korvtõstukilt on varastaud kaablid. Kahju kokku umbes 5500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. aprillil kella 21 paiku teatati politseile, et Saue vallas Laagris tungiti korteris kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 22-aastase mehe.

Vargus
20. aprillil avastati, et Keilas Linnamäe teel seisnud veokist kaks akut ning kütust. Kahju kokku 451 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vägivald võimuesindaja suhtes
21. aprillil tungis alkoholijoobes 43-aastane mees Jõgeval J. Aamisepa tänava korteris kallale ametikohustusi täitnud politseiametnikule. Rüseluse käigus sai kannatada politseinikku rünnanud mees, kelle meedikud üle vaatasid. Agressiivseks muutunud joobes mees viidi peale esmaabi Jõgeva arestimajja kainenema. Rüseluses sai kergemaid marrastusi ka politseiametnik.

Vargus
Ööl vastu 21. aprilli varastati Kasepää vallas Omaedu külas ettevõtte territooriumil seisnud kahest veokist 230 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Vargus
20. aprillil teatati politseile, et Vaste-Kuuste vallas Voorekülas on sisse murtud elumajja, kust varastati Partner murutrimmer ning kast lahjat alkoholi. Vargusega tekitatud kahju on 306 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
20. aprillil tungiti Mikitamäe külas Soelaane tänava korteris kallale 22-aastasele mehele.

Tartumaa

Omavolilised sissetungid
21. aprillil teatati politseile, et Tartus Aardla tänaval on sisse murtud puukuuri, kust varastati jalgratta küljes olnud rattatuli. Vargusega tekitatud kahju on 20 eurot.

17. aprillil murti Tartus Sarapuu tänaval sisse sõiduautosse Volkswagen Golf, kust varastati sularaha, pangakaart ja Fiskarsi käärid. Vargusega tekitatud kahju on 40 eurot.

Vargused
18. aprillil varastati Tartus Kastani tänaval maja trepi külge lukustatud maastikujalgratas Gross. Vargusega tekitatud kahju on 160 eurot.

18. aprillil varastati Tartus Vitamiini tänaval asuvast kauplusest kassa äärele jäetud Guessi rahakott. Vargusega tekitatud kahju on 218 eurot.

17. aprilli õhtul varastati Tartus Elva tänava maja eest kõnniteele järelvalveta jäetud reisikohver, koos isiklike dokumentide ning esemetega. Vargusega tekitatud kahju on 1073 eurot.

Valgamaa

Omavoliline sissetung
21. aprillil teatati politseile, et Helme vallas Jõgeveste külas murti sisse talu kõrvalhoonesse. Esialgse info kohaselt kõrvalhoonest midagi varastatud ei ole.

Vargused
22.aprillil teatati politseile, et Valgas Roosi tänava maja trepikojast varastati lukustatud maastikujalgratas Merida. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

17. aprillil teatati politseile, et Valas Roosi tänava trepikojast varastati viimase nädala jooksul sinise-valgekirju maastikujalgratas. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
20. aprillil teatati politseile, et Viljandis C. R. Jakobsoni tänava korteris tungiti kallale 28-aastasele mehele. Meedikud vaatasid kannatanu üle ning osutasid talle esmaabi.

Asja rikkumine ja hävitamine
20. aprillil teatati politseile, et Karksi vallas Metsaküla külas põleb traataiaga piiratud maja. Esialgsetel andmetel võis tuli alguse saada süütamisest. Tulekahju hetkel kedagi majas ei viibinud. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
16. aprillil avastati, et Väike- Maarja vallas Rastla külas on sisse tungitud tööstushoonesse ning varastatud 130 liitrit diislikütust, 50 liitrit bensiini, veoautoaku ja traktori haakekolmnurk. Kahju on 394 eurot.

18. aprillil varastati Rakveres Kastani tänaval spordihoones naisteriietusruumist mobiiltelefon ja kahest rahakotist kokku 95 eurot. Kahju kokku on 295 eurot.

19. aprillil avastati, et talve jooksul on Tapal Rohelisel tänaval maja keldrist ära varastatud maastikujalgratas väärtusega 350 eurot.

Ööl vastu 21. aprilli varastati Vihula vallas Võsupere külas neljast veoautost kokku 295 liitrit diislikütust. Kahju on 354 eurot. Lõhutud kütusepaagikorkidega tekitati kahju 40 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
20. aprillil peksis seni tundmatu mees Sillamäel aiandusühistu Sputnik krundil 66-aastast meest, millega tekitas kannatanule kehavigastusi.

Vargused
18. aprillil avastati, et Narvas Voolu tänaval on aiandusühistu Elektron asuvalt krundilt varastatud traktori DT75 varuosi. Kahju on 800 eurot.

20. aprilli öösel varastati Kohtla-Järvel Aia tänaval asuvas pubis naiskliendi jopetaskust mobiiltelefon. Kahju on 263 eurot.

21. aprillil avastati, et Narvas Linda tänaval on varastatud kuus ajutist piirdeaeda. Kahju on 320 eurot.

21. aprillil avastati, et Lüganusel Kiviõli teel varastati kuurist traati ja mootor. Kahju on 100 eurot.

21. aprillil varastati Narvas Tallinna maanteel ehitusfirmale kuulunud kaheksa metallvaia. Kahju on 200 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Kehaline väärkohtlemine
20. aprillil kella 22 paiku löödi Kärdlas Kõrgessaare maanteel teenindusjaama läheduses 15-aastast noormeest.

Järvamaa

Vargus
19. aprillil avastati, et Kareda vallas Müüsleri külas on meelelahutusasutuses varastatud mobiiltelefon. Kahju on 200 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
20. aprillil kella 4 paiku löödi Pärnus Vee tänaval meelelahutusasutuses 27-aastast meest.

Vargused
21. aprillil avastati, et Audru vallas Papsaare külas on ettevõtte sõidukitest varastatud kütust. Kahju on 200 eurot.

9. aprillil avastati, et Vändra vallas Pärnjõe külas on varastatud ettevõtte hoonelt metallist uks. Kahju on 800 eurot.

Raplamaa

Vargus
19. aprillil kella 12.30 ja 13.30 vahel varastati Raplas Tallinna maanteel korterist sülearvuti koos lisatarvikutega ning mobiiltelefon. Kahju on 556 eurot.

Saaremaa

Vargus
20. aprillil avastati, et Kärla vallas Kõrkvere külas on varastatud ettevõtte mahutist kütust. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.04.2014 teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.