Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 17. nädala eelinfo (2014-04-21 00:57:15)

Esmaspäev, 21. aprill
- Toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutluse all muudatused toiduseaduses<http://agri.ee/toidumargistus-muutub-tarbija-jaoks selgemaks/>.

- Põllumajandusminister Ivari Padar ja välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank osalevad ministeeriumi suures saalis toimuval „Maamess 2014“ avapressikonverentsil.

- Kell 14:30 toimub ministeeriumi väikeses saalis mesinduse ümarlaud. Kõne all mesilashaiguste seire ja tõrje ning toiduohutus mee esmatootmisel ning käitlemisel.

Teisipäev, 22. aprill
- Minister Ivari Padar esineb VIII Toiduainetööstuse aastakonverentsil ettekandega „Toiduainetööstuse roll ja tähtsus Eesti majanduses“ ja annab üle auhinna „Eesti Parim Toiduaine 2014“.

- Toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on kõne all ülikooliseaduse ja veterinaarkorralduse seaduse muutmise seaduse eelnõu.

- Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osaleb Eesti Maaülikoolis toimuval Eesti aiandussektori arengukava 2014-2020 töögrupi kohtumisel.

- 22.-24. aprill toimub Tartus Läänemere regiooni põllumajanduspoliitika kujundajatele, teadusjuhtidele ja põllumajandustootjatele suunatud konverents AgroForum Balticum. Tänavu keskendub foorum vaba ja õiglase põllumajandustoodete kaubanduse teemale. Foorumil kohtub põllumajandusminister Ivari Padar oma Soome ja Ukraina kolleegiga.

Foorumit korraldavad Eesti Maaülikool, Põllumajandusministeerium ja Peterburi Ülikool. Lisainfo http://agroforum.emu.ee.


Kolmapäev, 23. aprill
- kell 9.30 avab minister Ivari Padar Tartus rahvusvahelise konverentsi AgroForum Balticum.

- Pärnumaal Kurgjal asuvas C. R. Jakobsoni Talumuuseumis toimub konverents „140 aastat Kurgja-Linnutaja talu", mis on pühendatud 140 aasta möödumisele ajast, kui C.R. Jakobson ostis Kurgjale talu. Ettekandeid teevad Eesti Vabaõhumuuseumi, Eesti Kirjandusmuuseumi ja Eesti Põllumajandusmuuseumi teadlased.

Neljapäev, 24. aprill
- Kell 12 avab minister Ivari Padar Tartus „Maamess 2014“. Vaata ka www.maamess.ee<http://www.maamess.ee>.

- Ministeeriumi suures saalis toimub seminar „Mahetoodete turustamine Schleswig –Holsteini liidumaal – kas ka Eestile mudeliks?“. Seminaril räägivad Saksamaa mahetootmisest, -töötlemisest ja turustusvõrgustike toimimisest Schleswig –Holsteini liidumaa maheettevõtete esindajad.

- Kell 15-16.30 toimub Tartus Maamessi raames seminar „Võrdlushindade meetodi kasutamine Maaelu arengukava 2014-2020 investeeringutoetuste kulutuste põhjendatuse määramisel“, mille raames tutvustavad Põllumajandusministeeriumi, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti ja Eesti Taimekasvatusinstituudi esindajad arengukava meedet „Investeeringud põllumajandusettevõtte tulemuslikkuse parandamiseks“ ja selle raames kulutuste mõistlikkuse kontrollimisel kasutusele võetavat põllumajandustehnika ja -seadmete hinnakataloogi.
- Maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban osaleb Tallinnas toimuval Balti Maastikufoorumil ja teeb ettekande põllumajanduse rollist maastike kujundajana.

Allikas: Põllumajandusministeerium pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.