Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jätkub loengusari „Quo vadis, maastikuarhitektuur?” (2006-04-18 11:04:27)


Kas maastiku kujundamist on mõjutanud ka maastikumaalijad? Nii küsib maaülikooli külalisprofessor Juhan Maiste oma loengus «Ikooniline maastik». Professor Juhan Maiste arutleb selle üle, kuidas on maastiku mõiste kujunenud läbi nelja aastasaja. Kust pärineb tänapäeva inimese soov leida ja kujundada mõnest paigast kaunis maastik? Tartu Ülikooli raamatukogu konverentsisaalis 21. aprillil kell 16.15 algav ettekanne jätkab avalikku loengusarja «Quo vadis, maastikuarhitektuur?».

Loengusarja eestvedaja on maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi maastikuarhitektuuri osakond. Esinejad nii Eestist kui võõrsilt arutlevad selle üle, kuidas rakendada maastikuarhitektide teadmisi ühiskonna hüvanguks.

Ettekanded on suunatud üliõpilastele, õppejõududele, erialaspetsialistidele ja kõigile huvilistele, kellel on soovi kaasa mõelda ning osaleda arutlustes tänapäeva maastikuarhitektuuri suundumuste üle. Eesti- ja ingliskeelsed loengud toimuvad reedeti. Sarja järgmise loengu peab 28. aprillil Oulu ülikooli ja Tartu ülikooli professor Jussi Sakari Jauhiainen teemal «Sa siis tead seda linna?». 12. mail tuleb esinema professor Sören Schöbel Müncheni tehnikaülikoolist ja 26. mail maaülikooli ja Tartu Ülikooli professor Kalevi Kull.

Täpsemat infot loengute kohta näeb maastikuarhitektuuri osakonna kodulehel http://pk.emu.ee/173557. Loengut saab jälgida ka veebis TÜ raamatukogu meediaülekande veebilehe kaudu.

Lähem teave: Toomas Muru, EMÜ põllumajandus- ja keskkonnainstituudi maastikuarhitektuuri osakonna juhataja, tel 731 3139, 506 7931, e-post toomas.muru@emu.ee.

Allikas: Eesti Maaülikooli 18.04.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID